Με αυτό το Tik Tok hack θα εξοικονομήσεις άπειρο χώρο στην ντουλάπα σου

Με αυτό το Tik Tok hack θα εξοικονομήσεις άπειρο χώρο στην ντουλάπα σου

Σε χρόνο dt θα έχεις τρεις φορές περισσότερο άδειο χώρο για να κρεμάσεις σωστά και βολικά -για σένα- τα ρούχα σου.

Το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας και γενικά η οργάνωσή της είναι ζητήματα που μας απασχολούν κυρίως κάθε φορά που αλλάζουμε εποχή. Παραδοσιακά, οι περισσότερες από εμάς φτιάχνουμε την ντουλάπα μας πριν τον χειμώνα και πριν το καλοκαίρι. Υπάρχουν, όμως, και στιγμές μέσα στην καθημερινότητα που ανακατεύουμε τα ρούχα μας, δεν μπορούμε να βρούμε όσα θέλουμε να φορέσουμε και γενικά ερχόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Και αυτή η φάση δεν έχει απαραίτητα εποχή.

Αν έχεις μικρή ντουλάπα που δε χωράει τα πολλά ρούχα που διαθέτεις ή αν έχεις ξεφύγει λίγο με το shopping therapy τελευταία και αυτό φαίνεται στην γκαρνταρόμπα σου που κοντεύει να σκάσει, ένα βίντεο στο Tik Tok και μερικά άδεια κουτάκια αναψυκτικών θα σου δώσουν τη λύση που αναζητούσες.

Για την ακρίβεια, η fashion editor του Cosmopolitan UK βρήκε το trick, ώστε να αποκτήσεις 300% (ω, ναι!) περισσότερο ελεύθερο χώρο μέσα στην ντουλάπα σου κρατώντας και χρησιμοποιώντας το δαχτυλίδι (άνοιγμα) από το άδειο κουτί αναψυκτικού. Στην ουσία, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, περνάς την τρυπούλα που έχει το μεταλλικό άνοιγμα μέσα στην κρεμάστρα, κρεμάς πάνω σε αυτό μια άλλη κρεμάστρα και έτσι κάνεις μεγάλη εξοικονόμηση χώρου.

Μπορείς να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία πολλές φορές και πάνω σε μία κρεμάστρα να τοποθετήσεις και δύο και τρεις άλλες κρεμάστρες. Άλλωστε, έτσι θα μπορείς να ξεχωρίζεις και να βλέπεις καλύτερα πού βρίσκονται τα ρούχα σου- αφού θα είναι σε επίπεδα- με αποτέλεσμα να μην ανακατεύεις την ντουλάπα και να μη χαλάς παράλληλα τη διάθεσή σου.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: 6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: