Με αυτή τη φωτογραφία απαντά ο Έκτορας Μποτρίνι στις καταγγελίες για βασανιστήρια (εικόνα)

Ο Έκτορας Μποτρίνι αποφάσισε να απαντήσει στις καταγγελίες που έκανε ο 19χρονος μαθητευόμενος περί βασανισμού στο εστιατόριό του με μία φωτογραφία στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 19χρονος σπουδαστής κατήγγειλε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριχνε καυτό λάδι και του προκάλεσε εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής και παράλληλα του ασκούσε λεκτική βία. Ο 19χρονος επισκέφθηκε ιατροδικαστή και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Από την πλευρά του, ο Έκτορας Μποτρίνι υποστήριξε πως η κατάσταση δεν είναι όπως καταγγέλλεται και ξεκαθάρισε πως μπροστά του δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό. «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ.

Ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία, θέλοντας να απαντήσει και με αυτόν τον τρόπο στην καταγγελία του 19χρονου.

Στην φωτογραφία, ο Έκτορας Μποτρίνι εμφανίζεται μαζί με άλλους μαθητευόμενούς του, μερικοί εκ των οποίων τον αγκαλιάζουν, και τη συνόδεψε με την εξής φράση: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια». Να αναφέρουμε ότι ο γνωστός σεφ απενεργοποίησε τα σχόλια στη δημοσίευσή του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα…όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: