Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα επιστρέφει στις 5 Δεκεμβρίου η Ονειρούπολη Δράμας – Δείτε βίντεο

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν σχεδόν ένα μήνα   —  Ο δήμος Δράμας, καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να υποβάλουν τις αιτήσεις έως τις 17 Νοεμβρίου

Η «Ονειρούπολη», το χωριό του Άι Βασίλη, επιστρέφει μετά από την διακοπή το 2020 λόγω του κορωνοϊού. Το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο του Δήμου Δράμας, στην ανατολική Μακεδονία, που διοργανώνεται από το 2003 κάθε χρόνο στο κέντρο της πόλη θα ανοίξει και πάλι τις πύλες τους, αλλά με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που καταγράφεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας.

«Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να συζητήσουμε για τα υγειονομικά πρωτοκόλλα τα οποία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα και αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Θα συμβεί ακόμη και αν τα δεδομένα αλλάξουν προς το καλύτερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα ανοίξουμε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Δράμας, Λευτέρης Καλλινικίδης.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που κράτησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ο δήμαρχος, Χριστόδουλος Μαμσάκος όπως και πριν από δύο ημέρες στο GRTimes, εξέφρασε την επιθυμία του για την διεξαγωγή της φετινής γιορτής, η οποία όμως «εκ των πραγμάτων θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε συνωστισμός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».


Θετικές προς την διεξαγωγή της γιορτής ήταν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εξέφρασαν επίσης απόψεις για τον τρόπο που η Ονειρούπολη πρέπει να ανοίξει τις πύλες της έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.


Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν σχεδόν ένα μήνα και στο πρόγραμμά συμπεριλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αθλητικές δράσεις, παιχνίδια και άλλα προγράμματα ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.


Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας η «Ονειρούπολη» θα λειτουργήσει από 5 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου. Για τα περίπτερα της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, ο δήμος Δράμας, καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να υποβάλουν τις αιτήσεις έως τις 17 Νοεμβρίου.




.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: