Με 97% επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την υψηλότερη βαθμολογία στη Νομική

Το Φροντιστήριο Εκπαίδευση Θεωρητικό στο Μαρούσι ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια τους νέους Φοιτητές του!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της χρονιάς, οι μαθητές μας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Οι άριστοι Καθηγητές μας, η οργανωτική συνδρομή της Διοίκησης, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός του Εκπαιδευτηρίου μας συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό. Έτσι, από τους 233 μαθητές μας της Γ’ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2020-2021, οι 226 έγιναν φοιτητές (ποσοστό επιτυχίας 97%). Επίσης, το 44% των μαθητών μας πέτυχαν Μόρια Νομικής και 21 από αυτούς εισήχθησαν με υψηλή σειρά επιτυχίας (1ος – 20ος ).

Ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά μας πρόσφερε μιας μαθήτριά μας που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία σε όλη την Ελλάδα (19.866 μόρια) και φυσικά πέρασε 1η στην Νομική Αθήνας.

Η νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία για περισσότερες επιτυχίες. Η Εκπαίδευση Θεωρητικό υποδέχεται στην μεγάλη της οικογένεια τους νέους μαθητές της και ξεκινάμε τα μαθήματα δια ζώσης στις 6 Σεπτεμβρίου, τηρώντας όλες τις συστάσεις του Υπουργείου και έχοντας εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή προστασία από τον COVID-19 τόσο των μαθητών, όσο και του προσωπικού μας. Εκτός των άλλων έχουμε εγκαταστήσει σε όλες τις Αίθουσες και τα Γραφεία μηχανήματα καθαρισμού αέρα τελευταίας τεχονολγίας.

Παρέχουμε και τη δυνατότητα διαδικτυακής προετοιμασίας ακόμα και για μαθητές εκτός Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.ekpedefsitheoritiko.gr


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: