Με 83 συμμετοχές η  Seajets 15η Ανάβαση Κύμης

Αύριο, 21 Μαΐου,  83 οδηγοί θα πάρουν μέρος στην 15η Ανάβαση Κύμης που είναι χαρακτηριστική γιατί σε μήκος 2,8 χιλιομέτρων έχει  52 στροφές.

Σήμερα σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις γίνονται τα δοκιμαστικά.  Ο αγώνας έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία «Seajets» . Ο αγώνας ξεκινάει αύριο στις 11.30 το πρωί από το λιμάνι της Κύμης και ο τερματισμός θα γίνει  λίγο πριν τη πόλη.

Πιο πολυπληθής σε αριθμό συμμετεχόντων είναι η Ομάδα Α, που διαθέτει 27 οδηγούς οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν στο όριο, ενώ οι Ομάδες Ν και Ε συγκέντρωσαν από 17 συμμετοχές έκαστη, με το συναγωνισμό και το θέαμα να είναι δεδομένα. Η Formula Saloon προσφέρει στον αγώνα επιπλέον 12 πολύ δυνατούς συνδυασμούς που είναι ικανοί για το καλύτερο, οι 4 εκ των οποίων θα απασχοληθούν περισσότερο με την τέχνη της πλαγιολίσθησης, στο πλαίσιο του Drift, παρά με τον καλύτερο δυνατό χρόνο στη διαδρομή, γεγονός που ουδόλως απασχολεί τους θεατές οι οποίοι πάντοτε απολαμβάνουν το όμορφο θέαμα που προσφέρουν αυτά τα αυτοκίνητα. Τέλος, τα Ιστορικά αυτοκίνητα προσέλκυσαν 10 συμμετοχές και αναμένεται να προσδώσουν τη δική τους, ξεχωριστή νότα, στην Seajets 15η Ανάβαση Κύμης.

Με 83 συμμετοχές η  Seajets 15η Ανάβαση Κύμης

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: