"Μαζί σου": Έγκυος η νέα σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου – Νέα στοιχεία για τον γάμο τους!

Νέα σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο 42χρονος, στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια του, όταν η τρελή πορεία της Porsche, την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

Είκοσι μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που του στέρησε σύζυγο και γιο, ο Υπάτιος φαίνεται πώς χαμογελά ξανά και είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο. Ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Δεκέμβρη σε εκκλησία στα Μέγαρα. Η νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή τους τους τελευταίους επτά μήνες, μάλιστα, είναι έγκυος, ενώ την συνδέει με τον Υπάτιο το γεγονός ότι κι εκείνη βίωσε τον πόνο της απώλειας, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε τον σύζυγό της.

Οι χρήστες του διαδικτύου, ωστόσο, είχαν ποικίλες αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης αυτής. Αρκετοί υποστήριξαν την απόφασή του να προχωρήσει στη ζωή του και να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, αλλά δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που γέμισαν το προφίλ του στο Facebook με υβριστικά μηνύματα, καθώς θεώρησαν προκλητικό να κάνει κάτι τέτοιο τόσο σύντομα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: