Maxi φούστα: Ένα fashion item που θα φανεί πολύ χρήσιμο στο ανοιξιάτικο στιλ σου

Εδώ σου έχω μερικές maxi φούστες που θα καλύπτουν κάθε γούστο και είναι ευπροσάρμοστες σε κάθε στιλ. Με prints εντυπωσιακά ή πιο διακριτικά, με βολάν αλλά και ψηλόμεσες, όλες θα βρουν μία θέση στην ντουλάπα της άνοιξης και του καλοκαιριού.

 Μακριά φούστα,

Μία φούστα για σένα που θες να κάνεις πιο ethnic εμφανίσεις το καλοκαίρι. Χρειάζεσαι λοιπόν μία μακριά φούστα που θα ταιριάζει άψογα με τα σνδάλια και τις εσπαντρίγιες σου και θα μπορείς να τη φοράς άνετα όλη μέρα.

 Maxi φούστα με λουλούδια,

Αυτή η φούστα παρά τα prints που έχει, θα γίνε ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια της ντουλάπα σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με tops στα χρώματα των pritns και να τη φορέσεις τόσο με τα σανδάλια σου όσο και ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο επίσημες εμφανίσεις.

 Καρό, maxi φούστα,

Εντυπωσιακή φούστα που συδνυάζει δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν: το καρό και το κόκκινο. Φόρεσέ τη με το t-shirt σου και ένα ζευγάρι sneakers ή δέσε το λευκο σου πουάμισο στη μέση μαζί με τις εσπαντρίγιες σου.

 Ριγέ, maxi φούστα,

Οι κάθετες ρίγες στη maxi φούστα σου, εκτός του ότι είναι πολύ στιλάτες, θα κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη.

 Floral maxi φούστα με βολάν,

Με πιο έντονο χαρκατήρα για σένα που θες να υπερβάλλεις αλλά με στιλ, αυτή η σπανιόλικη φούστα με τα βολάν είναι ιδανική.

 Ψηλόμεση εμπριμέ φούστα,

Διακρτικά prints που κάνουν αυτή τη φούστα ικανή να σταθεί σε πολλές περιστάσεις και πολλούς σωματότυπους.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: