Μαθητευόμενη πιλότος πεθαίνει μετά από τσίμπημα κουνουπιού που της προκάλεσε μόλυνση στον εγκέφαλο

Η Οριάνα Πέπερ τσιμπήθηκε από το έντομο, ενώ βρισκόταν στην Αμβέρσα τον Ιούλιο του 2021. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε ότι η κόρη του λάτρευε να πετάει

Μια Βρετανίδα που εκπαιδευόταν για να γίνει πιλότος αεροπορικής εταιρείας πέθανε μετά από τσίμπημα κουνουπιού στο Βέλγιο. Η Οριάνα Πέπερ τσιμπήθηκε από το έντομο, ενώ βρισκόταν στην Αμβέρσα τον Ιούλιο του 2021 και υπέστη μόλυνση που μεταφέρθηκε στον εγκέφαλό της, σύμφωνα με το BBC.

Η 21χρονη πήγε στα επείγοντα, αφού το τσίμπημα κοντά στο δεξί της μάτι εμφανίστηκε πρησμένο και μολυσμένο, σύμφωνα με δικαστική έρευνα. Έλαβε αντιβιοτικά, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο φίλος της, αφού κατέρρευσε.

Πέθανε στις 12 Ιουλίου 2021, πέντε ημέρες μετά το τσίμπημα. Ο Nigel Parsley, ανώτερος ιατροδικαστής του Suffolk, δήλωσε ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια περίπτωση. «Πρόκειται για μια τραγωδία, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε σαφώς μια υπέροχη καριέρα και ζωή μπροστά της». Το BBC ανέφερε ότι η Πέπερ είχε περάσει εύκολα τις θεωρητικές εξετάσεις της στην EasyJet και στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο για να ξεκινήσει περαιτέρω εκπαίδευση.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είπε ότι η κόρη του λάτρευε να πετάει μαζί του και με τον αδελφό της, ο οποίος ήταν, επίσης, εκπαιδευόμενος πιλότος. «Είχε γνωρίσει κάποιον που αγαπούσε, εκπαιδευόταν για να γίνει πιλότος και εκπλήρωνε τα όνειρά της», τόνισε ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: