Μαθητές της Γ’ Λυκείου θα γίνουν "κυβερνήτες" σε υποβρύχιο του ελληνικού στόλου

Μια απίστευτη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έως και 15 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, καθώς θα γίνουν “κυβερνήτες” σε υποβρύχιο του ελληνικού στόλου.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και θα συμμετάσχουν σε κλήρωση από την οποία θα γίνει η επιλογή τους.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Η δεκαπενθήμερη “βόλτα” με το υποβρύχιο θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μην επηρεαστεί η παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 (ΕΔΩ https://form.hellenicnavy.gr/index.php/klirosi/). Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση της πρόκλησης για συμμετοχή στην κλήρωση, η ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού υπερφορτώθηκε ενώ και η πρόσβαση στον σχετικό σύνδεσμο για την υποβολή της αίτησης έχει καταστεί δύσκολη λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: