Μαθήματα στιλ για την περίοδο της εγκυμοσύνης από 5 Ελληνίδες celebrities

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί και με βάση τις φετινές τάσεις, το να ντυθείς στην περίοδο της εγκυμοσύνης χωρίς να χάσεις το στιλ σου δεν είναι πολύ δύσκολο. Η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ελεονώρα Μελέτη έχουν τις αποδείξεις.

Η Βίκυ Καγιά είναι για δεύτερη φορά έγκυος και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Προτιμά τα φορέματα που έχουν λάστιχο στη μέση ή βάζει μια ζώνη ψηλά και πάνω από την κοιλιά με αποτέλεσμα να δίνει στιλ στο outfit της.

NDP Photo Agency

Το total black look είναι πάντα safe και κατ” επέκταση και στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Αν θες να δώσεις μία stylish πινελιά, τότε κάνε το με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσι.

NDP Photo Agency

Η κομψή Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει ένα style bonus με την κάπα, η οποία είναι ένα πανωφόρι που θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν.

NDP Photo Agency

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ακόμα πιο στιλάτη στην εγκυμοσύνη. Συνεχίζει να φοράει τα glam ρούχα της και απλά φροντίζει να έχουν πιο άνετες γραμμές.

NDP Photo Agency

Μία πολύ καλή λύση για το γιορτινό outfit στο pregnant style είναι αυτή της Ελεονώρας Μελέτη, που έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο androgynous look και έκανε πολύ καλά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: