Μάθε πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ από κεράσι από τα ρούχα σου

«Darlin’, darlin’, darlin’, I fall to pieces when I’m with you, I fall to pieces. My cherries and wine, rosemary and thyme. And all of my peaches (are ruined)», κάπως έτσι πάει ένα από τα πιο επίκαιρα –και λόγω θέματος και λόγω εποχής- της Lana del Rey, το «Cherry» και είναι μία πρώτης τάξεως λυρική εισαγωγή σε ένα πολύ πεζό ζήτημα, όπως είναι ο καθαρισμός των λεκέδων από κεράσι πάνω στα ρούχα σου. Αυτό το νοστιμότατο και παιχνιδιάρικο φρουτάκι, μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενοχλητικό αν αφήσει το στίγμα του πάνω στη μπλούζα, το φόρεμα ή το παντελόνι σου. Γι’ αυτό παρακάτω σου λέμε δύο εύκολους τρόπους για να καθαρίσεις τα ρούχα σου και από τα κεράσια να κρατήσεις μόνο την απόλαυση, όχι και τους λεκέδες τους, ως καλοκαιρινό ενθύμιο.
Μάθε πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ από κεράσι από τα ρούχα σου
#1 Μαγειρική σόδα
Γέμισε μια λεκάνη με κρύο νερό και ρίξε μέσα δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Ανακάτεψε λίγο να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια βάλε μέσα το βρώμικο ρούχο σου. Άφησε το να μουλιάσει εκεί για 15 λεπτά και ξέπλυνέ το με χλιαρό νερό.
#2 Λεμόνι
Στύψε λίγο χυμό λεμονιού πάνω από το λεκέ και άφησε το για λίγα λεπτά να δράσει. Ξέπλυνε με μπόλικο νερό και άφησε το ρούχο στον ήλιο να στεγνώσει με φυσικό τρόπο. Η οξύτητα του λεμονιού θα εξαφανίσει τον ροζ λεκέ από κεράσι.
 Caroline de Maigret: Το στυλ της γυναίκας που μας έμαθε «πώς να ντυνόμαστε σαν Γαλλίδες»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: