Μάθαμε τα μυστικά των καλοντυμένων γυναικών για επιτυχημένα looks

Γι” αυτό είπα να διερευνήσω καλύτερα την υπόθεση και να μάθω τα μυστικά τους. Γρήγορα βρήκα το μυστικό της επιτυχίας τους: είναι η σωστή οργάνωση και αυτοπεποίθηση. Από το πώς τακτοποιούν τα ρούχα στην ντουλάπα τους, μέχρι και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν κάθε φορά που φορούν ακόμα και πιο ιδιαίτερο σύνολο, είναι η βάση για τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους. Αυτά τα δύο στοιχεία, αλλά και τα παρακάτω tips είναι τα μυστικά των καλοντυμένων γυναικών, τα οποία θα βοηθήσουν κι εσένα να έχεις πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις.

1. Προετοίμασε από το βράδυ τα ρούχα της επόμενης μέρας

Τόσο απλό, αλλά τόσο σημαντικό. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο την προηγούμενο βράδυ για να προετοιμάσεις τα ρούχα που θα φορέσεις το πρωί, θα είσαι σε θέση να επιλέξεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. Έτσι, όταν βιάζεσαι το πρωί να ετοιμαστείς δεν θα ψάχνεις τελευταία στιγμή να βρεις τι θα φορέσεις.

2. Φόρεσε τα σωστά εσώρουχα

Δεν είναι όλα τα εσώρουχα κατάλληλα για όλες τις ώρες. Πρόσeξε αυτά που φοράς σε καθημερινή βάση να είναι άνετα, στο σωστό μέγεθος σου, να κολακεύουν την σιλουέτα σου και να μην διαγράφονται μέσα από τα ρούχα σου.

ImaxTree

3. Εμπνεύσου από τις fashion bloggers

Σίγουρα ακολουθείς γυναίκες στο Instagram που το στιλ τους σε εμπνέει και πάρε ιδέες από τα looks που ανεβάζουν στα social media. Σημαντικός παράγοντας είναι το στιλ των γυναικών αυτών να σε αντιπροσωπεύει. Έτσι θα μπορέσεις να υποστηρίξεις παρόμοιες εμφανίσεις με τις δικές τους.

4. Τσέκαρε τον καιρό

Πολλές φορές μπορεί να φορέσεις το λάθος outfit, επειδή δεν είδες τον καιρό. Ενημερώσου λοιπόν, για τον καιρό της ημέρας πριν φύγεις από το σπίτι και απέφυγε να καταστρέψεις τα σουέτ παπούτσια σου όταν βρέχει, ή να ζεσταθείς φορώντας μπότες όταν έξω έχει πολλή ζέστη.

5. Επίλεξε το σωστό outfit ανάλογα με την περίσταση

Δεν είναι όλα τα ρούχα για όλες τις ώρες. Σκέψου καλά τα ρούχα που πρόκειται να φορέσεις, ανάλογα με το που έχεις να πας. Πρέπει να ντύνεσαι πιο συντηρητικά στην δουλειά; Πας σε ένα “black tie” πάρτι; Ανάλογα με το dress code, βρες και το σύνολό σου.

ImaxTree

6. Φόρα ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου

Μπορεί η αγαπημένη σου blogger να φόρεσε ένα φόρεμα που σου άρεσε πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στον δικό σου σωματότυπο. Είναι σημαντικό να φοράς ρούχα που σε κολακεύουν και ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ. Διαφορετικά θα δείχνουν «ξένα» πάνω σου.

7. Διάλεξε τα σωστά αξεσουάρ

Όπως πολύ σοφά είχε πει και η Coco Chanel, « Όταν διαλέγεις τα αξεσουάρ σου, βγάλε πάντα το τελευταίο που φόρεσες». Τι σημαίνει αυτό; Είναι σημαντικό να έχεις αίσθηση του αν φοράς παραπάνω αξεσουάρ απ” όσα πρέπει και πότε το look σου χρειάζεται κάτι ακόμα για να το αναδείξεις.

8. Φρόντιζε τα ρούχα σου

Είναι σημαντικό να διατηρείς σωστά τα ρούχα. Από τον τρόπο που τα πλένεις μέχρι και το πώς τα τακτοποιείς στην ντουλάπα σου. Μην τα πετάς αδιάφορα στην καρέκλα, στο τέλος της ημέρας και αφιέρωσε λίγα λεπτά για να διπλώσεις και να τα κρεμάσεις σωστά. Κάποια υφάσματα θέλουν έξτρα προσοχή, οπότε φέρσου τους με προσοχή.

9. Διάλεξε τα σωστά παπούτσια

Μπορεί να θέλεις να φοράς συνέχεια τις καινούργιες γόβες στιλέτο που μόλις αγόρασες από το αγαπημένο σου e-shop, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παπούτσι αυτό είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες. Μια καλοντυμένη γυναίκα έχει πάντα στην ντουλάπα της παπούτσια που είναι άνετα αλλά και κατάλληλα για την κάθε φάση της ζωής της.

ImaxTree

10. Μείνε πιστή στο προσωπικό σου στιλ

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και το δικό της προσωπικό στιλ, είναι πάντα κομψή και “in style”. Φόρα μόνο τις τάσεις που σε εκφράζουν και που σου αρέσουν πραγματικά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να τις υποστηρίξεις.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: