ΜΑΤ και αστυνομικοί στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής μετά από τα χθεσινά επεισόδια

Ισχυρή αστυνομική παρουσία επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού πολιτών όπως αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης.

Τα περιπολικά έχουν περικυκλώσει την πλατεία και ελέγχουν αν εφαρμόζεται η απαγόρευση η οποία επιβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ημερήσια ενημέρωση του Υπουρείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί και μέχρι νεότερας.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στις Αρχές λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: