MasterChef: Όσα δεν γνωρίζεις για την όμορφη Ασημίνα Ουστάλλι που λατρεύει τη μαγειρική

Το MasterChef για μία ακόμη χρονιά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Φέτος οι τρεις κριτές του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους. Κατά συνέπεια το άγχος των παικτών είναι μεγάλο και οι εντάσεις αναπόφευκτες. Όμως όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα MasterChef. Μια από τις παίκτριες που ξεχωρίζει με το χαμόγελο και την αγάπη της για τη μαγειρική είναι η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η όμορφη Ασημίνα θεωρεί πως η πίστη και η αγάπη της φίλης της, την βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Τη δήλωση συμμετοχής της στο MasterChef έκανε η ομάδα της στην κουζίνα που δούλευε. Για την Ασημίνα η μαγειρική είναι ένα όνειρο και νιώθει τυχερή που βρίσκεται στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Η ίδια δηλώνει δυναμική, δημιουργική, πεισματάρα και χαμογελαστή. Θα χαρακτήριζε το πιάτο του έρωτα μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι. Αυτό που την κρατά δυνατή είναι η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

Δες παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ασημίνα Ουστάλλι στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Πηγή: stroumfaki

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: