MasterChef 4: Χαμός στο Twitter με τη νίκη Βαρθαλίτη και τον «πράσινο ήλιο που θα ανατείλει ξανά»

Το MasterChef 4 έφτασε στο τέλος του και από χθες το βράδυ, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νέος «MasterChef». Μάλιστα, η νίκη του (απέναντι στον Σταυρή Γεωργίου) σκόρπισε χαρά στους χρήστες του twitter, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, τονίζοντας πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα συγκρίνοντας την με εκείνη του Άκη Πετρετζίκη στο πρώτο MasterChef, όταν προβαλλόταν από τη συχνότητα του Mega.

Τα tweets για τη νίκη του Βαρθαλίτη έδωσαν και πήραν, με το σύνθημα «έρωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης» να κάνει θραύση. Ωστόσο, ο χαμός έγινε με τη σκηνή ανάμεσα στον παίκτη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την ατάκα, «Ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά».

Συγκεκριμένα, ο κριτής πλησίασε τον Βαρθαλίτη και του είπε πως έχει 15 δεύτερα για να πει στην κάμερα ο, τι θέλει. Κι εκείνος είπε: «Ηρεμία, όλα θα περάσουν και ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά», ξαφνιάζοντας ακόμα και τον Κουτσόπουλο, ο οποίος συχνά στα social media έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με άρωμα… Ανδρέα Παπανδρέου εκφράζοντας με χιούμορ την αδυναμία του στο ΠΑΣΟΚ.

Και όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, στο twitter έγινε χαμός. Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο αστεία tweets, αλλά και πώς αντιμετώπισαν οι χρήστες τη νίκη του Σταύρου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr