Μαρτύριο για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κλείδωναν, την ξυλοκοπούσαν και την εξέδιδαν οι συγγενείς του “καλού” της

Απίστευτα μαρτύρια στα χέρια των συγγενών του αγαπημένου της έζησε μία νεαρή γυναίκα στην Κρήτη.

Ο λόγος για μία 25χρονη Βουλγάρα από την Αθήνα, η οποία γνώρισε μέσω Facebook τον 35χρονο ομοεθνή της και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο Ηράκλειο.

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού ο “αγαπημένος” της έγινε ο προαγωγός της, αναγκάζοντάς τη να εκδίδεται και όταν η κοπέλα αρνούνταν, την “έπειθε” με βία. Στις φρικτές αυτές πράξεις συμμετείχε και η οικογένεια του καλού της, η 55χρονη μητέρα του, η 32χρονη αδελφή του και ο 29χρονος φίλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είχαν κλειδωμένη, της κρατούσαν το διαβατήριο και το κινητό της και εκτός των ερωτικών ραντεβού, την ανάγκαζαν ακόμα και να ζητιανεύει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, κατάφεραν να ελευθερώσουν την 25χρονη από το μαρτύριό της και συνέλαβαν όλα τα μέλη της οικογένειας. Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και παρακρατείται από αγνώστους.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. Είχαν γνωριστεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος παρίστανε τον ερωτευμένο. Υποσχέθηκε, μάλιστα, γάμο στην 25χρονη και την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: