Marie Kondo: Η fun πλευρά της μόδας μέσα από το μάντρα της παρουσιάστριας

Ναι, οι παστέλ ζακέτες που συχνά φοράει στην εκπομπή της, μπορεί καμιά φορά να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, παρ” όλα αυτά δεν είναι από τις γυναίκες που βάζεις στην λίστα των αγαπημένων σου fashion icons.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariekondo) στις

 

Πώς συνδέονται τα δύο τελικά; Η μόδα και η Marie Kondo; Σου εξηγώ αμέσως: Δεν είναι το στιλ της Kondo αυτό καθαυτό το οποίο μας εμπνέει με κάποιο τρόπο, αλλά ο γενικότερος τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα. Στην εκπομπή της για το Netflix, «Tidying Up», η Kondo καταφέρνει με διασκεδαστικό τρόπο να οργανώσει τα σπίτια των καλεσμένων της. Είναι αυτή η fun διάθεση που εμπνέει και εμάς, όσον αφορά τις εμφανίσεις μας.

Το μάντρα της Kondo από τις προτάσεις της μέχρι και τον τρόπο που ζητάει να «αποχαιρετίσουμε» από το σπίτι μας, τα αντικείμενα  που δεν χρειαζόμαστε, δεν μπορεί παρά να μας κάνει να χαμογελάμε.

Και εκεί έρχεται να παίξει και τον ρόλο της η μόδα: Πρέπει να μας κάνει να χαμογελάμε. Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Μέσα από τον «ενδυματολογικό πειραματισμό». Το να πειραματιστούμε με τις εμφανίσεις μας, συνδυάζοντας patterns που φαινομενικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, το να φορέσουμε ρούχα ή αξεσουάρ που κάνουν «μπαμ» κ.ο.κ., θα ήταν μέρος του μάντρα της Kondo, αν ασχολούνταν με την μόδα.

Με την βοήθεια fashionable γυναικών, σου αποδεικνύουμε ότι η μόδα είναι fun.

Πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ + Πράσινη παντελόνα + Κίτρινη τσάντα

 

Μια τέτοια εμφάνιση δεν μπορεί παρά να σε κάνει να χαμογελάσεις (ενώ θα φοράς το πιο κομψό σύνολο).

Κίτρινο puffer jacket + Φλοράλ φούστα + Μπλε σκουφάκι

 

Όταν δύο items του συνόλου σου αποτελούνται από bold αποχρώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις διασκεδάσει επιλέγοντας αυτό το look.

Ημιδιάφανο φόρεμα με pattern

 

Δεν είναι μόνο το χρώμα που «φωνάζει» fun μόδα. Όταν ένα ρούχο αναδεικνύει τις καμπύλες σου με τον καλύτερο τρόπο, τότε αυτό θα σου δώσει χαρά. Πόσο μάλλον, ένα φόρεμα σαν το παραπάνω που έχει ενδιαφέρον pattern και υλικό.

Statement αξεσουάρ

 

Καμιά φορά αρκεί η κατάλληλη τσάντα για να δώσει μια έξτρα δόση χρώματος στις εμφανίσεις σου. Ακόμα και αν φοράς ένα μονόχρωμο σύνολο σε μια ουδέτερη απόχρωση, ένα αξεσουάρ σε φλοράλ μοτίβο ή σε μια fun απόχρωση θα απογειώσει το look αλλά και την διάθεσή σου. 

Σακάκι φλοράλ + Πουά τοπ + Καρό παντελόνα

Το mix & match διαφορετικών patterns μαζί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει εξάσκηση μέχρι να μπορείς να βρεις το μυστικό για να ταιριάξεις διαφορετικά μοτίβα μαζί. Παρ” όλα αυτά, η διαδικασία είναι fun. Το μυστικό στο look της Emili Sindlev είναι η συνοχή στις αποχρώσεις. Η στιλίστρια έχει συνδυάσει δύο μοτίβα που οι αποχρώσεις τους ταιριάζουν μεταξύ τους. Σημαντικό tip κάθε φορά που κάνεις mix & match μοτίβων.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: