Μαρία Κορινθίου: Ο λόγος που δεν μίλησε με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη (video)

H Μαρία Κορινθίου έγινε πρόσφατα ξανθιά για τις ανάγκες τις παράστασης »Η νεράιδα και το παλικάρι», όπου θα υποδυθεί την «Κατερινιώ Φουρτουνάκη», ρόλο που ενσάρκωσε η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε βρεθεί στα Χανιά για τα γυρίσματα του trailer…
Η Μαρία Κορινθίου κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά τηλεοπτικά τα ξανθά της μαλλιά, λίγο πριν υποδυθεί το «Κατερινιώ», ενώ μίλησε για τη σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα σχόλια που άκουσε από τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη της, αλλά και για το τηλεοπτικό bullying που συνεχίζει να δέχεται. 
Μεταξύ άλλων, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:
«Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι, γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη και τρίτον γιατί η Μαρία δεν είναι Αλίκη. 
Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον. Αν ήταν να αντιγράψω κάποιον θα το είχα κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας μου.
Μίλησα με τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη, όφειλα… Είναι δικά μας αυτά που είπαμε, αλλά για μένα οφείλω με αυτούς τους ανθρώπους και να μιλάω και να συζητάω και να τους σέβομαι πάνω απ” όλα. 
Με τον γιο της Αλίκης δεν έχω μιλήσει ακόμα γιατί ντρέπομαι… Για εμάς είναι η Αλίκη, γι” αυτούς τους ανθρώπους, όμως, είναι η μαμά τους, η αδερφή τους, η οικογένειά τους… Κι αν για εμάς είναι τόσο ιερή η Αλίκη, είναι στο δεκαπλάσιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: