Μαρία Ιωάννου: Πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» και γράφει το σενάριο στο «Ρουά-ματ»

Μαρία Ιωάννου: Πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» και γράφει το σενάριο στο «Ρουά ματ» : Πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» και γράφει το στο «»

Η Μαρία Ιωάννου παίζει στη σειρά «Μπρούσκο» ενώ συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου της σειράς «Ρουα ματ».
Πρωταγωνιστείς στο «Μπρούσκο» ενώ ανήκεις και στη συγγραφική ομάδα του «Ρουά ματ». Νιώθεις κουρασμένη;
«Αυτό που με εξαντλεί είναι πως τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω από τα γυρίσματα του “Μπρούσκο” τον δίνω για να μπορέσω να γράψω τα επεισόδια που έχω στο “Ρουά ματ”. Ωστόσο, η αγάπη του κόσμου σου δίνει φοβερό κίνητρο για να συνεχίσεις. Ανταμειβόμαστε όταν ξέρουμε ότι η δουλειά που κάνουμε με τόσο κόπο έχει απήχηση στον κόσμο. Είναι και οι δυο ωραίες ιστορίες, που παρά την κούραση το αποτέλεσμα σε δικαιώνει».
Πώς εκλαμβάνεις την επιτυχία του «Μπρούσκο»;
«Ελπίζω να είναι για καλό αυτό που προσφέρουμε στον κόσμο και να μην τον κοιμίζουμε ακόμα περισσότερο. Δηλαδή να τον βοηθάμε να ξεφύγει από την καθημερινότητα, αλλά να έχει επίγνωση ότι είναι ένα παραμύθι και να μην ταυτίζεται τόσο πολύ. Η σειρά αυτή είναι προϊόν μυθοπλασίας, είναι ένα παραμύθι. Είναι στιγμές που σοκάρομαι με το πόσο κάποιοι μπαίνουν μέσα στο και δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι, γιατί μερικές φορές με θλίβει. Πρέπει να υπάρχει επίγνωση πως οι ηθοποιοί δεν έχουν καμία σχέση με τους ήρωες που υποδύονται. Δεν είναι τίποτα αληθινό», δήλωσε στο περιοδικό «mytv».

Πηγή:socialista.com.cy

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: