Μαρία Μπέη για κορωνοϊό: Με πονούσε πολύ η μέση μου, είχα πόνους σε όλο το σώμα [Βίντεο]

Στο σπίτι τους σε καραντίνα βρίσκονται η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος καθώς βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το ζευγάρι βγήκε μέσω Skype στο Happy Day και μίλησε για την περιπέτειά του.

«Τώρα το περνάμε καλά, τις προηγούμενες μέρες δεν ήμουν καλά. Την προηγούμενη Τρίτη κάναμε το τεστ και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Σάββατο βράδυ άρχισα να εμφανίζω τα πρώτα συμπτώματα. Με πονούσε πολύ η μέση μου, είχα πόνους σε όλο το σώμα, είχα μπούκωμα, δεν είχα γεύση, αλλά δεν είχα ανεβάσει πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ τη Δευτέρα και βγήκε θετικό.

Ο Δημήτρης δεν το έκανε γιατί δεν είχε συμπτώματα, αλλά από τη στιγμή που ζούμε στο ίδιο το σπίτι αργά ή γρήγορα θα κολλούσε και αυτός. Και αφού είδαμε ότι από χθες έχει συμπτώματα, λογικά και ο Δημήτρης είναι θετικός στον κορωνοϊό. Τις πρώτες μέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Ακόμα και σήμερα δεν είμαι πολύ καλά», είπε η Μαρία Μπέη.

«Εγώ εμφάνισα συμπτώματα προχθές, το βράδυ της Τρίτης. Αυτή τη στιγμή έχω μπούκωμα, συνάχι. Τα περνάω πιο χαλαρά απ’ ότι η Μαρία, βέβαια νιώθω μια κόπωση», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Πηγή: viralgreece.eu

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: