Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονη

Δυστυχώς, δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση του 57χρονου ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονη.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι ο ιερέας μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται μέχρι και σήμερα και στο πλαίσιο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων που υποβάλλονται οι κρατούμενοι, διαγνώσθηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη δεν έχει μολυνθεί και χαίρει άκρας υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερέας δεν το γνώριζε προηγουμένως και το ανακάλυψε από τις εξετάσεις που έκανε στη φυλακή.

Το ανήλικο κορίτσι, που φέρεται να κακοποιούνταν από τα 9, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, είχε απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα. Η σύλληψη του ιερέα έγινε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Στην κατάθεσή της φέρεται να είχε πει:

«Ο μπαμπάς Ν….ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα ότι “ο Ν…το έκανε αυτό με το ζόρι”. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς Θ…».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: