Μάνα έπεσε σε ποτάμι και πνίγηκε επειδή η αρραβωνιαστικιά του γιου της ήταν κοντή

Μια μητέρα στην Κίνα αυτοκτόνησε επειδή η αρραβωνιαστικιά του γιου της ήταν πολύ κοντή.Το πτώμα της 47χρονης γυναίκας βρέθηκε στις 17 Νοεμβρίου σε ποταμό στην κομητεία Ningling της επαρχίας Henan. Αφού είδαν το σώμα της γυναίκας, ο σοκαρισμένος σύζυγος και ο γιος της πήδηξαν στο ποτάμι για να την σώσουν. Οι δύο άντρες ανασύρθηκαν αμέσως από την αστυνομία.


Προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι η γυναίκα αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα ακριβά δώρα που ζητούσε η αρραβωνιαστικιά γιου της, σύμφωνα με τη People’s Daily.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας Du Chuanfeng ισχυρίστηκε ότι η αρραβωνιαστικιά του γιου της είχε ζητήσει από τα μελλοντικά της πεθερικά να της αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά οι άνθρωποι δεν είχαν αρκετά χρήματα για να υλοποιήσουν τις επιθυμίες της.

Ωστόσο, άλλες αναφορές δείχνουν μια άλλη εκδοχή της ιστορίας.

Σε μια ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αρχές δήλωσαν ότι η μητέρα αυτοκτόνησε επειδή ήταν δυσαρεστημένη με το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της.

Η δήλωση έγραφε: “Η αποθανούσα, η κυρία Lin, ήταν αντίθετη με τον αρραβώνα του γιου της.”


“Η σύντροφος του γιου της κατάγεται από την ίδια πόλη με την οικογένεια. Η κα Lin δεν ήθελε τη σύντροφο του γιου της, ισχυριζόμενη ότι ήταν πολύ κοντή.”

“Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.”

Και τελικά το έκανε πέφτοντας ξαφνικά στο ποτάμι μαζί με το σκούτερ της.

Ο σύζυγος της γυναίκας, ο κ. Gao, και ο γιος της δεν έχουν κάνει ακόμη καμία δήλωση.

Πηγή: sarotiko.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: