Μαμά κότα απλώνει τα φτερά της για να προστατεύσει τα μωρά της από την καταρρακτώδη βροχή

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που μια αφοσιωμένη μαμά κότα χρησιμοποιεί τα φτερά της για να προστατεύσει τα μωρά της από μια καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε στην Ινδία.

Ένα βίντεο που έγινε viral από τότε που “ανέβηκε” στο διαδίκτυο, δείχνει την αφοσιωμένη μητέρα να στέκεται στη μέση του δρόμου, στο Visakhapatnam της Ινδίας, με τους νεοσσούς της να έχουν μαζευτεί κάτω από τα φτερά της.


Τουλάχιστον πέντε νεαρά πτηνά μπήκαν κάτω από το σώμα της κατά τη διάρκεια της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληττε την περιοχή.

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η μητέρα φαίνεται να μη φοβάται τη βροχή, αφού στέκεται στη μέση του δρόμου ατρόμητη αντί να τρέξει να καλυφθεί.


Το πρόσωπο που κατέγραψε το συγκινητικό βίντεο, δήλωσε: “Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε σε μια τοπική αγορά ψαριών στο οποίο βλέπουμε την αγάπη της μητέρας. Μια κότα που προστατεύει τα νεογνά της από την έντονη βροχή.”

Ένα άτομο σχολίασε: “Ορισμένα ζώα είναι καλύτεροι γονείς από τους ανθρώπους,” ενώ ένα άλλο έγραψε: “Ίσως μια μέρα τα μωρά να καταλάβουν όλες τις θυσίες που έκανε η μητέρα τους γι’ αυτά.”

Πηγή: fanpage.gr

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: