«Μαμά-δες»: Οι καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Οι «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά έρχονται και το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Σύλβια Δεληκούρα, η οποία μιλάει για την πρώτη περίοδο με το παιδί στο σπίτι. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι ήταν αρκετά υπερβολική με το μεγάλωμα του παιδιού, σε σημείο που ο σύζυγός της την προέτρεψε να επιστρέψει στους χώρους εργασίας για να ξεκολλήσει πάνω από το παιδί.
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης μάς μιλάει για τις κρίσεις πανικού και μας λέει πού οφείλονται, αλλά και ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε για να τις αντιμετωπίσουμε.
Η Έλενα Τοπαλίδου συναντά την Τζένη Θεωνά και μιλάει για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της Νίκο Κουρή, αυτά που λατρεύει σ’ εκείνον, αλλά και για τον γιο τους Πέτρο, στον οποίο ζηλεύει την ηρεμία που έχει, κάτι που δεν είχε εκείνη στην ηλικία του.
Τέλος, στη στήλη «Μπαμπά μίλα» έρχεται ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο οποίος μιλάει για τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Ούστα και τον γιο τους Αύγουστο, καθώς και για το άγχος που νιώθει κάποιες φορές όταν δεν είναι μαζί τους.

«Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.
Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2023

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: