Μακελειό στην Κρήτη: Η στιγμή που ο 43χρονος πυροβολεί πατέρα και γιο (βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από το μακελειό στο Λασίθι. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο κτηνοτρόφο από τις Κουρούνες να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο, μπροστά στα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια χτυπάει το κεφάλι της από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος. Η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία παρακολουθεί από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει τους αγαπημένους της στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο.

Το βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε από το Cretalive:

Σημειώνεται ότι ο πυροβολισμός του γιου δεν αποτυπώνεται στην κάμερα. Υπάρχει το φυσικό εμπόδιο ενός μεγάλου πλάτανου. Ωστόσο καταγράφονται οι κινήσεις του μέχρι και το δέντρο.

Από την άλλη, ο πυροβολισμός του πατέρα καταγράφεται πεντακάθαρα. Ο 73χρονος έτρεξε αμέσως βλέποντας τον δράστη να απειλεί τα παιδιά του και στάθηκε -όπως και ο γιος του- άοπλος μπροστά στον 43χρονο ένοπλο. Δέχτηκε τα πυρά του σχεδόν εξ επαφής.

Σε κατάσταση σοκ, η κόρη του θύματος προσπαθεί να προστατευθεί και να απομακρυνθεί. Κινείται πέριξ του αγροτικού του 43χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος φέρεται να ανοίγει πυρ και κατά του γαμπρού του θύματος που βρίσκεται σε άλλο σημείο. Ο τελευταίος οπισθοχωρεί και τρέχει να διαφύγει. Στο τέλος ο 43χρονος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και φεύγει.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: