Μαίρη Χρονοπούλου: "Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, φρίκη η ζωή μου – Τώρα είμαι 62 κιλά"

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την υγεία της, αλλά και πώς κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

«Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου και στη συνέχεια προβλήθηκε μια φωτογραφία, την οποία ζήτησε η ίδια να δείξουν στον αέρα.

«Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα στάθηκα στα πόδια μου. Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα.

Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είπε στη συνέχεια: «Ήταν το ψώνιο μου να είμαι χορεύτρια, αλλά ήμουν ψηλή και άχαρη, 1.75 ύψος. Με ξεφώνιζαν στο δρόμο, μου έκαναν bullying λόγω του ύψους μου, έλεγαν… μια γκαμήλα. Δεν ήμουν και δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι καλή ηθοποιός. Είμαι πολύ καλύτερη μαγείρισσα απ’ ότι ηθοποιός. Ο Φρέντυ Γερμανός έγραφε κάποτε πως “όταν η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει μακαρονάδες, τρέμουν τα ιταλικά εστιατόρια”».

«Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται», είπε κλείνοντας η Μαίρη Χρονοπούλου στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πηγή: zappit.gr, true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: