Μαγνητίζει στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017” το DS 7 Crossback

Μια από τις αποκαλύψεις νέων μοντέλων της έκθεσης αυτοκινήτου που συζητήθηκε αρκετά , ήταν αυτή που έγινε στο περίπτερο της  DS AUTOMOBILES. Για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό βλέπει από κοντά  στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017”, στο Avant Garde περίπτερο της DS το νέο  SUV , το DS 7 Crossback.

Το αυτοκίνητο που συζητήθηκε αρκετά από τους Γάλλους- παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 28 Φεβρουαρίου στη διάσημη Πυραμίδα του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού-ήρθε στην Ελλάδα και μάλιστα την Παρασκευή, στην Press day , την παρουσίαση  την έκανε ο SVP Sales & marketing director worldwide DS Automobiles κ. Arnaud Ribault. Μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της DS , κ. Δημήτρη Καββούρη έκαναν την αποκάλυψη του υπερπολυτελούς SUV.

O κ. Arnaud Ribault,SVP Sales & marketing director worldwide DS Automobiles,έκανε την παρουσίαση του DS 7 Crossback, στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017”

Ας δούμε όμως τι είναι αυτό το DS 7 Crossback. Είναι ο καθρέφτης της πολυτέλειας με τη μοναδική αισθητική. Με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την γαλλική  φινέτσα . Με τα υψηλά στάνταρ   οδήγησης.

Οι γραμμές του μπροστινού μέρους του DS 7 CROSSBACK αποκαλύπτουν τη ξεχωριστή, ισχυρή του προσωπικότητα. Η μάσκα «DS Wings» εντυπωσιάζει με την κάθετη γρίλια της και το χαρακτηριστικό λογότυπο DS στο κέντρο, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα LED, με τους ξεχωριστούς προβολείς DS ACTIVE LED VISION, προσδίδουν μια ξεχωριστή γοητεία.

Το DS 7 CROSSBACK είναι ένα SUV που ενσαρκώνει το όραμα για καινοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία. Είναι ένα πολύ καλό  Crossback με νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, τη νέα μάσκα DS Wings.

Τα φωτιστικά σώματα έχουν την υπογραφή “DS LED Vision”, τεχνολογίας Full LED Xenon, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS Automobiles.

O κ. Arnaud Ribault μαζί με τον κ. Δημήτρη Καββούρη

Εκτός από το DS 7 Crossback, στην έκθεση μπορείτε να δείτε  και το DS 3 που ξεχωρίζει από το δυναμισμό, την άνεση και την κορυφαία οδική συμπεριφορά του, χάρη στη χαμηλωμένη ανάρτηση αλλά και το  DS Virtual Vision, μία εικονική προσομοίωση των μοντέλων της DS.

Μαγνητίζει στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017” το DS 7 Crossback

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: