"Μαγείρεψε"… κινητά για τον κρατούμενο

"Μαγείρεψε"... κινητά για τον κρατούμενο

Ξαφνιάστηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού από την επαγγελματική δουλειά που είχαν κάνει οι «ειδικοί» με πατέντα σε κατσαρόλα, μέσα στην οποία είχαν κρύψει τρία κινητά, δύο φορτιστές και δύο hands free.

 Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια γυναίκα η οποία χθες όταν επισκέφθηκε κρατούμενο προσπάθησε χθες να περάσει κινητά τηλέφωνα κρυμμένα μέσα σε κατσαρόλα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, αρχικά το βάρος της κατσαρόλας έκανε εντύπωση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι στη συνέχεια την «ακτινογράφησαν» σε ειδικό μηχάνημα και διαπίστωσαν ότι η κατσαρόλα δεν ήταν και τόσο «αθώα» όσο φαινόταν εκ πρώτης όψεως.

 Η «πειραγμένη» κατσαρόλα είχε διπλό πάτο, ο οποίος είχε γίνει και είχε κλειστεί επαγγελματικά με σιδερόστοκο, ενώ είχαν βάψει όλη την κατσαρόλα ξανά, έτσι ώστε με το μάτι να μην μπορεί κανείς να διακρίνει το παραμικρό.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα, ωστόσο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και μάλιστα με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού το τελευταίο 48ωρο έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα κελιά και τους χώρους των φυλακών και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν ένα ακόμη τηλέφωνο και δυο συσκευασίες με .

Χθες και όλο το προσωπικό είναι σε αυξημένη επιφυλακή, αφού ανεστάλησαν άδειες και ρεπό, μετά τα όσα έγιναν στις φυλακές Τρικάλων.

Ο Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης επιστρέφοντας, χθες από τα έκανε στάση και στις φυλακές Δομοκού.

Ο Υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό των φυλακών, το οποίο παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι για δεδουλευμένα προηγουμένων μηνών, είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον και κρατούν το επίπεδο της ασφάλειας στη σε υψηλά standards.

"Μαγείρεψε"... κινητά για τον κρατούμενο

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: