Μάγδα Φύσσα σε εισαγγελέα: Τον ξαναμαχαιρώσατε σήμερα

Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της για την πρόταση της εισαγγελέως για ενοχή μονάχα του Γιώργου Ρουπακιά και απαλλαγή του τάγματος εφόδου.

Απευθυνόμενη στην εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο εφετείο, η Μάγδα Φύσσα ρώτησε: «Να κάνω μια ερώτηση στην κυρία εισαγγελέα… Δεν αισθάνομαι καλά και πρέπει να φύγω, αλλά θα ήθελα να την ρωτήσω: Στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε; Αιμορραγεί η πληγή του. Θα ήθελα να απαντήσει η κ. εισαγγελέας».

Η κα. Οικονόμου ζήτησε σήμερα την ενοχή μόνο του Γιώργου Ρουπακιά για ανθρωποκτονία από δόλο του Παύλου Φύσσα, αλλά και την απαλλαγή των υπολοίπων 17 κατηγορουμένων για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία και της απλής συνέργειας.

Όπως είπε, μάλιστα, «δεν ακούστηκαν φράσεις που να δείχνουν ότι δόθηκε εντολή για τη δολοφονία Φύσσα …Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δεν προέκυψε ότι δόθηκε εντολή από αυτή. … Άλλωστε, ποιο θα ήταν το όφελος για τη Χρυσή Αυγή; Αν πράγματι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία Φύσσα, γιατί την διέπραξαν σε κεντρικό σημείο και όχι κάποιο άλλο βράδυ σε άλλο απόμερο σημείο ώστε το έγκλημα να μη γίνει ορατό;».

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: