Μαφιόζικες μέθοδοι…

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Γ.ΔΩΝΗΣ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ
Μαφιόζικες μέθοδοι...
Έχουν ακουστεί τέρατα για τον εντολέα μου και τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ ελάχιστον στην πραγματικότητα. Γι αυτό ΚΑΛΩ την ΠΑΕ να δημοσιεύσει τα επίμαχα εξώδικα, τόσο το εξώδικο που αποτέλεσε δήθεν την αιτία για την απόλυση του εντολέα μου, όσο και την χθεσινή απάντηση μας.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο έχει γραπτούς και άγραφους κανόνες. Η τήρηση τους χαρακτηρίζει το μέγεθος της κάθε ομάδας καθώς αποκαλύπτει το ήθος της.

Στην 25 έτη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, ο κ.Δώνης διακρίνεται πρωτίστως για το ήθος του και την προσήλωση του στην αγωνιστική προσπάθεια, με μεγαλύτερη «αποζημίωσή» του σε αυτό τον χώρο, την ίδια του τη φήμη.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη, σταματάνε την συνεργασία του με μία ομάδα, χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει ούτε καν τους ποδοσφαιριστές του.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών το συμβόλαιό του χρειάστηκε να αλλάξει 3 φορές με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προς μεγαλύτερο κάθε φορά όφελος της, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό ώστε να τηρηθούν οι όροι του.

Σήμερα, δεν θα αναφερθώ δημόσια σε όσα αδιανόητα έχει υποστεί ο εντολέας μου και η οικογένεια του. Σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικά, αμέσως μόλις μας επιτραπεί καθώς είναι χρέος μας προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και προς αυτούς που έντιμα και ευσυνείδητα το διοικούν. Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν εργάστηκε, να δέχεται ξημερώματα εισβολή στην οικία του, από αγνώστους που του ζητούσαν να παραιτηθεί, να ζητά από την ομάδα του να τον προφυλάξει και αντ” αυτού να τον απολύουν από υπαιτιότητά του!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: