Maestro: Η αναδρομή στην παιδική ηλικία και την κακοποίηση του Χαράλαμπου έδεσε κόμπο το στομάχι των χρηστών του Twitter

Οι εξελίξεις στο 7 επεισόδιο του Maestro καθήλωσαν τους τηλεθεατές για ένα ακόμη βράδυ Πέμπτης (1/12) στο Mega. Μέσα από κάποια flashbacks έγινε γνωστό το παρελθόν του Χαράλαμπου και πιο συγκεκριμένα η παιδική κακοποίηση που βίωσε από τον πατέρα του.

Στις αναδρομές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, είδαμε τον Χαράλαμπο σε παιδική ηλικία να υφίσταται σωματική και λεκτική κακοποίηση από τον πατέρα του, ο οποίος τον έδεσε σε ένα δέντρο ως τιμωρία. Σε άλλο σημείο του flashback είδαμε το μικρό αγόρι να ακούει στο διπλανό δωμάτιο τον πατέρα του να βιάζει τη μητέρα του.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Χαράλαμπος θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, όταν οι δυο τους βρίσκονταν σε μία βάρκα στη μέση της θάλασσας. Ο πατέρας του υπέστη καρδιακή προσβολή, έπεσε στο νερό και πνίγηκε μπροστά στα μάτια του έφηβου Χαράλαμπου, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει.

Οι χρήστες του ένιωσαν λύπη για τον βάναυσο Χαράλαμπο – ο ίδιος βγάζει τώρα τον κτηνώδη εαυτό του απέναντι στον γιο του Σπύρο και τη σύζυγό του Μαρία – με τη σκέψη ότι τα βιώματα του καθενός τον διαμορφώνουν σαν άνθρωπο, πως δεν επέλεξε ο ίδιος να μεγαλώσει και να γίνει το κτήνος που έγινε και πως ένας κακοποιητής δεν γεννιέται κακοποιητής.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr