Madwalk 2020: Τι φόρεσαν οι αγαπημένες celebrities στο λαμπερό γεγονός

Madwalk 2020: Τι φόρεσαν οι αγαπημένες celebrities στο λαμπερό γεγονός

Χωρίς κοινό, αλλά με την παρουσία άφθονης δημιουργικότητας διεξήχθη εν μέσω πανδημίας το σόου.

Μετά από πολλή σκέψη και με τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας να οδηγούν σε μία πρώτη ακύρωση του γεγονότος, τελικά, το MadWalk 2020 είναι γεγονός. Χτες το βράδυ προβλήθηκε στην τηλεόραση το λαμπερό event που μαγνητοσκοπήθηκε τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους. Τα τραγούδια που πλαισίωσαν το σόου τόσο των σχεδιαστών όσο και των ερμηνευτών ξεσήκωσαν με τους ρυθμούς τους τους τηλεθεατές, ωστόσο, η συγκεκριμένη ημέρα δημιουργήθηκε για να αποθεώσει ένα πολύ ιδιαίτερο τομέα, αυτόν της μόδας.

Πολλές ήταν οι διάσημες που επέλεξαν να δώσουν το παρών. Και όσες το έκαναν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για να φτάσει στις οθόνες μας αυτό το οπτικοακουστικό θέαμα προηγήθηκαν πολλές ώρες δουλειάς. Οι καλλιτέχνες συμβουλεύτηκαν τις ομάδες τους για την παραμικρή λεπτομέρεια και τίμησαν τη βραδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάπως έτσι, πολλές ήταν οι εμφανίσεις που μας εντυπώθηκαν και κατευθείαν αναζητήσαμε τις δημιουργίες που κόσμησαν το σώμα των celebrities, όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Υβόννη Μπόσνιακ. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι σταρ φόρεσαν κομμάτια διάσημων και εξαιρετικά ταλαντούχων σχεδιαστών αφήνοντας στο «βιβλίο» του MadWalk εικόνες που δύσκολα θα φύγουν άμεσα από το μυαλό μας.

 Το 2021 είναι η χρονιά του πιο ρομαντικού φορέματος των 1840s

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: