Madwalk 2019: Παρατηρούμε και σχολιάζουμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, χθες το βράδυ, γέμισε με λαμπερές παρουσίες από την παρουσιάστρια του θεσμού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που εντυπωσίασε στο χαλί αλλά και στη σκηνή του Madwalk, την Ντορέτα Παπαδήμητρίου με ένα υπέρκομψο μαύρο σύνολο και φυσικά την Demy που για άλλη μια φορά ξεχώρισε με την fashion forward εμφάνισή της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και κάποια «misses», όσον αφορά τα looks που είδαμε χθες το βράδυ. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ήταν που έλειπε από τις χθεσινές παρουσίες. Απολαυστικό show, απολαυστικό κόκκινο χαλί που του έλειπε όμως η σωστή δόση glam.

Παρακάτω, τα looks από το φετινό Madwalk 2019 που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον αρκετά ώστε να τα αναλύσουμε εξονυχιστικά.

NDP Photo Agency

Η Ευαγγελία Αραβανή επέλεξε ένα total black σύνολο, δημιουργία του Dimitris Petrou (κορμάκι by C Edition). Στο αυστηρού ύφους look είχε ενδιαφέρον σίγουρα, παρ” όλα αυτά θα προτιμούσαμε αντί της βερμούδας, να είχε επιλέξει μια ψηλόμεση παντελόνα η οποία θα ταίριαζε καλύτερα στο ύφος του συνόλου της.

NDP Photo Agency

Η νεαρή Marina Jungwirth έκανε μια άκρως red carpet-ική εμφάνιση με μια εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα της Celia Kritharioti που ταίριαζε άψογα στην ηλικία, το στιλ της και την περίσταση.

NDP Photo Agency

H παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε μια εμφάνιση που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Με Toi&Moi φόρεμα, το μοντέλο επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με μακριά ουρά για ένα πιο dramatic αποτέλεσμα. Σωστά ολοκλήρωσε με μπλε cobalt γόβες Tsakiris Mallas. Η αντιπαράθεση του κόκκινου με του μπλε μας άρεσε πολύ. Λιγότερο bronzer να είχε φορέσει και ήμασταν έτοιμες να στέψουμε το look της, το καλύτερο της βραδιάς.

NDP Photo Agency

H Ιλένια Ουίλιαμς και η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξαν δημιουργίες της BSB. Η Ιλένια υπέκυψε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τις ’80s σιλουέτες, κάνοντας μια άκρως λαμπερή εμφάνιση για την περίσταση. Η Ελένη με το crisp λευκό σακάκι/φόρεμα πρόσφερε ένα μίνιμαλ και κομψό αποτέλεσμα. Φρέσκιες παρουσίες, με φρέσκα looks. Well done.

NDP Photo Agency

Ένα μεγάλο μπράβο να δώσουμε στην Ντορέτα Παπαδημητρίου η οποία με τη δημιουργία Dimitris Petrou  που επέλεξε να φορέσει απέδωσε το πιο κομψό σύνολο στο κόκκινο χαλί. Η  custom made τσάντα που ανέγραφε το όνομά της, ήταν μια ωραία λεπτομέρεια που ολοκλήρωσε άψογα το look της.

NDP Photo Agency

Αγαπάμε την Demy γιατί τολμάει, τόσο-όσο. Ξέρει τα όρια του στιλ της, κάνοντας fashionable εμφανίσεις, χωρίς υπερβολές και τις οποίες μπορεί να υποστηρίξει. Με δημιουργία του Sotiris Georgiou, η Demy έκανε ένα επιτυχημένο look, επιλέγοντας ένα ροζ ημιδιάφανο τοπ το οποίο όμορφα συνδύασε με μια ασύμμετρη λευκή φούστα προσφέροντας από τα πιο «φρέσκα» looks της βραδιάς.

NDP Photo Agency

Με custom made δημιουργία της BSB (και ροζ μαλλιά), η Καλομοίρα έκανε μια λαμπερή εμφάνιση με ένα sequined φόρεμα σε μαύρη, μπλε και ασημένια απόχρωση. Σαν κάτι να λείπει όμως από το look της. Ίσως ένα εντυπωσιακό κόσμημα στον λαιμό να ήταν ο συνδετικός κρίκος που θα ένωνε το πάνω με το κάτω μέρος του φορέματος της, άψογα.

NDP Photo Agency

Η Δανάη Παπά με δημιουργία της Celia Kritharioti επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με παγιέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Όμορφη εμφάνιση, δε λέμε, αλλά θα θέλαμε να δούμε την νεαρή καλλιτέχνιδα να τολμάει λίγο περισσότερο.

NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με cut-outs στο κάτω μέρος του, δίνοντας ένα ενδιαφέρον twist σε ένα τόσο κλασικό ρούχο. Η τουαλέτα που δημιούργησε η Celia Kritharioti έχει -όπως είπαμε- ένα ενδιαφέρον, αλλά νιώθουμε ότι δεν αρκετή για να την κατατάξουμε στις αγαπημένες μας. Ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια θα βοηθούμε σίγουρα την κατάσταση. Just saying.

NDP Photo Agency

Παρέα με τον Δάκη, η όμορφη Έλενα Τσαγκρινού έκανε μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, δημιουργία της Orsalia Parthenis. Το κόκκινο της πάει πολύ, αλλά δεν είναι αρκετό ώστε να μας κάνει να πούμε ότι είδαμε κάτι διαφορετικό στο red carpet. Μπορεί και καλύτερα.

NDP Photo Agency

Η Έλενα Γαλύφα με το dreamy φόρεμα της Celia Kritharioti, ξεχώρισε στο κόκκινο χάλι. Από πάνω μέχρι κάτω σωστό styling. Μπράβο Έλενα.

NDP Photo Agency

Η Grecian chic εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού ήταν από τις πιο κομψές της βραδιάς. Το Toi&Moi φόρεμα της σε teal πράσινη απόχρωση ταίριαξε άψογα στην τονικότητα της επιδερμίδας, αλλά και το στιλ της ηθοποιού.

NDP Photo Agency

Μια sparkly ολόσωμη φόρμα του brand Tatu by Suelita επέλεξε για την βραδιά η Shaya, την οποία συνόδευσε με εντυπωσιακά χειροποίητα αξεσουάρ του Boudoir by Dennis SP. Λίγο «busy» το σύνολο. Η σοφή συμβουλή της Coco Chanel,«Αφαίρεσε το τελευταίο αξεσουάρ που φόρεσες, πριν φύγεις από το σπίτι» ίσως να ήταν μία που έπρεπε να είχε ακολουθήσει η τραγουδίστρια. Πιστεύουμε ότι χωρίς το headpiece το σύνολο θα ήταν από τα top της βραδιάς.

NDP Photo Agency

H Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, το πορτοκαλί, επιλέγοντας μια δημιουργία Natar/Georgiou. Το look συνόδευσε με εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια. Αν το μακιγιάζ της  ήταν πιο διακριτικό (άλλη μια γυναίκα που επέλεξε την έντονη χρήση bronzer) το σύνολο θα ήταν κάπως πιο ολοκληρωμένο.

NDP Photo Agency

Η Αφροδίτη Λιόντου παρέα με την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, εμφανίστηκαν παρέα στο κόκκινο χαλί του Madwalk φορώντας δημιουργίες των Deux Hommes. Ένα κομψό φόρεμα επέλεξε η νεαρή Αφροδίτη, ενώ η μητέρα της προτίμησε ένα πιο casual look το οποίο ανέδειξε με το εντυπωσιακό σακάκι της. Όμορφα και τα δύο looks, χωρίς παράλληλα να βλέπουμε κάτι το πρωτοποριακό στο κόκκινο χαλί.

NDP Photo Agency

Η χρυσή σατέν Toi&Moi τουαλέτα της Νικολέττα Ράλλη της ταίριαζε «γάντι», αναδεικνύοντας στο έπακρο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αν είχε τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο θα απέδιδε ένα πιο editorial-esque ύφος στο look.

NDP Photo Agency

Ίσως η φωτογραφία να αδικεί την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ήβης Αδάμου. Από την κορυφή ως τα νύχια, η καλλιτέχνιδα έκανε μια εμφάνιση για την οποία μόνο καλά έχουμε να πούμε. Από την dramatic ουρά/κάπα του φορέματος, τα σωστά επιλεγμένα αξεσουάρ μέχρι και το fashion forward μακιγιάζ, στην εμφάνιση βάζουμε δέκα με τόνο.

NDP Photo Agency

Με φανερή έμπνευση από τα 2000s, η ρετρό εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη μας προβληματίζει. Όπως πάντα όμορφη, αλλά οι ισορροπίες μεταξύ glam και casual ύφους που χαρακτηρίζουν την έμφανισή της, ίσως να μην είναι και οι καλύτερες. Ένα ζευγάρι metallics γόβες πιστεύουμε ότι θα έπαιζε καταλυτικό παράγοντα στο να θεωρηθεί κομψό το look. Να μην κρύψουμε όμως ότι το μακιγιάζ μας αρέσει πάρα πολύ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: