Μαντόνα από το Παρίσι: «Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο»

«Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο» ήταν το μήνυμα κατά της τρομοκρατίας που έστειλε από το Παρίσι η Μαντόνα. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα την Τετάρτη και μετά το τέλος της συναυλίας της στο AccorHotels Arena επισκέφθηκε την πλατεία Δημοκρατίας και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου.

«Η καρδιά του Παρισιού και η καρδιά της Γαλλίας χτυπούν στην καρδιά κάθε πόλης. Είμαστε μια μόνο καρδιά και η καρδιά μας μπορεί να χτυπάει συγχρονισμένα. Η δύναμη της αγάπης είναι πιο δυνατή από την αγάπη για δύναμη» είπε.

«Ήμουν 20 χρονών όταν είχα έρθει στο Παρίσι και εδώ, στο Παρίσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική. Παρίσι, σε ευχαριστώ που φύτεψες αυτόν τον σπόρο στην καρδιά μου!» συνέχισε.

Λίγο αργότερα, τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία, η Μαντόνα έψαλε τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας, μαζί με το κοινό που είχε σηκωθεί όρθιο.

Όταν τελείωσε η συναυλία, η σταρ της ποπ έδωσε μια μίνι συναυλία-έκπληξη μπροστά σε μερικές δεκάδες ανθρώπους στην πλατεία της Δημοκρατίας.

«Ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής. Λατρεύει αυτήν την πόλη. Ήταν μαγεία. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» δήλωσε ο κιθαρίστας της, Μόντε Πίτμαν. «Μετά τη συναυλία είπε “ελάτε μαζί μας. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω» πρόσθεσε.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την Μαντόνα, έχοντας δίπλα της τον 9χρονο γιο της Ντέιβιντ, να τραγουδάει συνοδευόμενη από τον κιθαρίστα της το «Like a prayer», το «Ghosttown» και το «Imagine» του Τζον Λένον.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: