Μάντεψε ποιο brand φέρνει η Forever 21 στην Ελλάδα και κέρδισε!

Μάντεψε ποιο brand φέρνει η Forever 21 στην Ελλάδα και κέρδισε!

Τι θα έκανες εάν σου λέγαμε πως ένα από τα αγαπημένα σου brand έρχεται αποκλειστικά από τη Forever 21 στην Ελλάδα; Και ότι αν το μαντέψεις σωστά μπαίνεις στην κλήρωση για gift cards αξίας 150 ευρώ; (Συνέχισε να διαβάζεις, έχουμε συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία)!

Πέρυσι, τέτοια εποχή, η Forever 21 έκανε όλη την Αθήνα να μιλάει για αυτήν. Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στα κτίρια του παλιού «Αθηναία» στο κέντρο της Αθήνας,  έκαναν όλη την πόλη να θέλει να ανανεώσει την ντουλάπα της με τα ανοιξιάτικα κομμάτια της.

Ένα χρόνο μετά, η Forever 21 έρχεται και πάλι να εντείνει την αγωνία σου και να σε φέρει λίγο πιο κοντά στο να τελειοποιήσεις την ντουλάπα σου με ένα super hot brand. Μόνο που θα χρειαστεί να μαντέψεις μόνη σου το όνομα του brand, και να καταχωρήσεις την απάντησή σου στο F21BringsYou.com, για να μπεις στην κλήρωση για μια από τις τρεις gift cards αξίας 150 ευρώ!

Πάντως το Instagram έχει ήδη… «πάρει φωτιά»: Η Ελένη Φουρέιρα και η fashion and beauty vlogger Βενετία Καμάρα είναι δύο από τις Ελληνίδες που κατάφεραν να ανακαλύψουν το «μυστικό» της Forever 21 και ανέβασαν στο Instagram τις πρώτες τους αντιδράσεις.

Έτσι θα αντιδρούσες κι εσύ εάν σου αποκαλύπταμε ποιο είναι το brand που έρχεται στις 2 Απριλίου αποκλειστικά στη Forever 21 στην Ερμού. Ένα brand πίσω από το οποίο κρύβονται δύο πολύ διάσημες γυναίκες από το Calabasas της California, που μετρούν εκατομμύρια followers στο Instagram… (σου το είπαμε ότι έχουμε πολύτιμα στοιχεία!).

H αποκάλυψη θα γίνει σε λίγες μέρες. Εν τω μεταξύ εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το F21BringsYou.com, να γράψεις το όνομα του brand που πιστεύεις πως έρχεται στη Forever 21 και να μπεις στην κλήρωση για μια από τις τρεις gift cards αξίας 150 ευρώ!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: