Mad Video Music Awards 2019: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα φετινά βραβεία

Με τη βοήθεια των σχεδιαστών/στριών της χώρας μας και φυσικά, με τα social media μέσω των οποίων έχουμε πρόσβαση στη μόδα τόσων χωρών, η έμπνευση που προσφέρεται για το στιλ μας, είναι σχεδόν ατελείωτη. Αυτό έχει ενισχύσει και την εγχώρια ελληνική βιομηχανία ώστε να βελτιώσει το υλικό της και να βρει τελικά την ταυτότητά της, σιγά-σιγά. Η παρουσία των τόσων επιτυχημένων Ελληνίδων influencers στων οποίων στο στιλ στρέφονται πολλές γυναίκες για έμπνευση, αποκτάει ακόμη περισσότερη σημασία, με αποτέλεσμα να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στο τελικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουν. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε περιπτώσεις σημαντικών, για την Ελλάδα, events που από τις Ελληνίδες influencers, που αναφέραμε, μέχρι και τις «παλιές» αλλά και καινούργιες αγαπητές σταρ, εμφανίζονται με σκοπό να τιμήσουν κάποιον θεσμό.

Διάβασε ακόμη:

Τα looks που πλέον, βλέπουμε στο κόκκινο χαλί είναι σίγουρα πιο δημιουργικά, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η προσοχή που δίνεται στη σύνθεση ενός look, έχει αλλάξει πολύ. Το τι θα φορέσει, λοιπόν, μια καλοντυμένη σταρ σε ένα red carpet event πρέπει να είναι καλά μελετημένο και εκτελεσμένο ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, με σκοπό τελικά να εμπνεύσει το κοινό που με κομμένη την ανάσα αναμένει να δει τα looks αυτά. Έτσι, κι εμείς, με τα 2019. Είμαστε μπροστά από τις οθόνες μας και κοιτάμε εναγωνίως τα looks των σταρ που περπάτησαν στο red carpet.

Δες ακόμη:

Για άλλη μια χρονιά τo Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), γέμισε με λαμπερούς καλεσμένους, ανθρώπους της ελληνικής showbiz, και εμείς εξετάζουμε από κοντά, τα looks των Ελληνίδων γυναικών που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή των MAD VMA βραβείων. Απ” ότι έδειξαν τα πράγματα, η φετινή χρονιά αν και είχε ενδιαφέρον δεν είχε το glam των περασμένων χρόνων. Παρακάτω οι εμφανίσεις που είδαμε στο red carpet και όχι μόνο.

Αθηνά Οικονομάκου & Μαίρη Συνατσάκη

«o wore it best? Και οι δυο. Οι φίλες και, πλέον, συνεργάτιδες Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη, έκαναν τη διαφορά στο κόκκινο χαλί των Mad VMA Awards, όταν εμφανίστηκαν με το ίδιο φλοράλ φόρεμα. Δημιουργία του δικού τους brand ρούχων, Project Soma οι δυο σταρ – την έναρξη του event-, το μάξι φλοράλ φόρεμα είναι η επιτομή του ενός καλοκαιρινού φορέματος. Η Μαίρη με ψηλό κότσο, statement και παστέλ ροζ clutch και η Αθηνά με χαμηλή αλογοουρά, μακρύ κολιέ και μαύρη τσάντα «φάκελο», τα αξεσουάρ και hairlooks ήταν η μόνη διαφορά στα looks των δύο γυναικών. Ίσως όχι οι πιο glam εμφανίσεις στο red carpet, σίγουρα όμως stylish και αξέχαστες. 

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη δεν κέρδισε μόνο βραβεία αλλά και τις καρδιές μας με το look αυτό. Το κατακόκκινο stament φόρεμά της με βολάν ήταν ό,τι θέλουμε να βλέπουμε από τις εμφανίσεις των events αυτών: stylish, διαφορετικό (τόσο-όσο) και glamorous. Απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι παγιέτες και «λαμπερά» υφάσματα για να εντυπωσιάσεις. Δέκα στα δέκα.

Τάμτα

Την είχαμε προβλέψει την τάση των τζιν εσωρούχων, το ίδιο και η Τάμτα. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των MAD VMAs με ένα denim ψηλόμεσο εσώρουχο και ένα λευκό πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ. Καμία φορά το μόνο που χρειάζεται να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις είναι το κατάλληλο τζιν εσώρουχο, σωστά; Η Τάμτα πάντως τα κατάφερε και μας έκανε να πούμε «ουάου».

Έλενα Γαλύφα

Κάτι από ’20s μας έβγαλε το Deux Hommes φόρεμα της influencer, το ίδιο και το hairlook της. Η Έλενα φόρεσε ένα μαύρο mini cocktail dress με λεπτομέρειες από φτερά, ένα ρούχο που ολοκλήρωσε με μαύρα Glamazon πέδιλα και πολύχρωμη Carolina Herrera. Ποιο glam εμφάνιση, «πεθαίνεις».

Έβελυν Καζαντζόγλου

Με ένα two-piece look σε παστέλ αποχρώσεις της Celia Kritharioti, η Έβελιν Καζαντζόγλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Δροσερό, fun και ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Μη νομίζεις ότι δεν πάθαμε έρωτα με τα μπλε παστέλ, gladiator σανδάλια της. Just saying.

Έλενα Τσαγκρινού

Ναι, στο wet hair look της Έλενας. Δυστυχώς όμως, θα πούμε «όχι» στο δίχρωμο, metallics φόρεμά της. Όμορφο εκ πρώτης όψεως, κοιτώντας όμως καλύτερα τη σιλουέτα του ρούχου, ίσως το φόρεμα έπρεπε να πέφτει λίγο καλύτερα πάνω στο σώμα της. Παρ” όλα αυτά, ο συνδυασμός των αποχρώσεων του τιρκουάζ και του μοβ, μας έκλεψαν την καρδιά.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Με μια μοβ τουαλέτα και λεπτή ζώνη στη μέση,  η Ειρήνη Παπαδοπούλου πόζαρε στο red carpet των βραβείων. Όμορφη εμφάνιση, χωρίς όμως να πρόκειται για ένα look που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στο κόκκινο χαλί.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/mairiboo/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: