Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η μακάβρια εικόνα κυκλοφορεί στα social media – Έντονη αντίδραση από τον youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η διαρροή φωτογραφίας του πτώματος του άτυχου τράπερ Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο.

Η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω των social media τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον Mad Clip στο νεκροτομείο λίγες ώρες μετά το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή στο νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την μοιραία σύγκρουση.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει σάλο, αναζητώντας στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε. Για τον εντοπισμό του μάλιστα ένα ευρύ δίκτυο, γνωστών, φίλων και συγγενών αναζητά «ίχνη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κύκλοι μάλιστα που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια αποκαλύπτουν πως οι οικείοι του είναι έτοιμοι να κινήσουν κάθε διαδικασία εφόσον αυτός που διέρρευσε το μακάβριο υλικό εντοπιστεί.

Ανάμεσα σε όλους όσοι έχουν αντιδράσει με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νεκρού καλλιτέχνη είναι και ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατέκρινε όσους τη διακινούν ανακυκλώνοντας το ζήτημα, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram.

«Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές συνομιλίες, επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. μπ@ε, ε μπ@ε!» έγραψε.


Η φωτογραφία η οποία προκαλεί οργή στους περισσότερους χρήστες των social media εμφανίζεται σε πολλές ομαδικές συνομιλίες και σε διάφορες ομάδες του Facebook.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: