Μ. Χρυσοχοΐδης – Ε. Βενιζέλος στην αποψινή πρεμιέρα του «INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη (trailer)

Απόψε, Τρίτη 7 Απριλίου, στις 21:00 το βράδυ, στο Open, στην πρεμιέρα της εκπομπής «iNFO-19», η Νίκη Λυμπεράκη θα φιλοξενήσει σε ζωντανή σύνδεση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορoνοϊού.
Επίσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα σχολιάσει τις ενέργειες και τα έκτακτα μέτρα για την αναχαίτιση του COVID-19, αλλά και θα αναλύσει τις απειλές που διαφαίνονται για τη Δημοκρατία και την Οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επιστήμονες, γιατροί και ειδικοί θα καταθέσουν την άποψή τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες.
Στο στούντιο, μαζί με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης.

iNFO-19: Ψύχραιμη και ουσιαστική ενημέρωση στην εποχή του κορoνοϊού. Κάθε Τρίτη στις 21:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας και θέτει ερωτήματα που αναδεικνύουν την ουσία των θεμάτων για τις κρίσιμες τούτες ώρες, αλλά και για την επόμενη μέρα.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: