Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί – Βαρουφάκης

Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί… – Βαρουφάκης

Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί   Βαρουφάκης

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης με ένα tweet απάντησε στα όσα δήλωσε χθες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν έγραψε ο Γ. Βαρουφάκης.

Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί   Βαρουφάκης

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί άσκησε χθες σφοδρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.

Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν (σ.σ. στις συνεδριάσεις του Eurogroup) για να διαπραγματευθεί, είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.

Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις, συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.

Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε, πρόσθεσε.

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: