Love affairs! 9 τηλεοπτικά & κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν και στην πραγματική ζωή

Μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, επειδή μεταφερόμαστε σε έναν άλλο κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις δύο ανθρώπους να ερωτεύονται στην οθόνη, και χωρίς να το θέλουμε, ευχόμαστε να ερωτευτούν και στην πραγματική ζωή.

Ποιος είπε, άλλωστε, ότι τα eρωτικά και τα επαγγελματικά δεν συνδυάζονται; Ειδικά, μάλιστα, όταν δύο πρωταγωνιστές κάνουν – και παραμένουν μαζί – αυτό μπορεί πραγματικά να είναι μαγικό για εμάς τους τηλεθεατές. Πάμε να δούμε, λοιπόν, αυτά τα 9 τηλεοπτικά και κινηματογραφικά ζευγάρια, που ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους όταν αποκάλυψαν ότι πορεύονται μαζί και στη ζωή.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να τους θυμηθείς.

Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Η Cyrus και ο Hemsworth γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα του The Last Song. Το ζευγάρι είχε μια on-and-off again σχέση μέσα στα χρόνια – αρραβωνιάστηκαν το 2012 και χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2013, τα ξαναέφτιαξαν το 2016, παντρεύτηκαν το 2018 και χώρισαν πάλι το 2019.

Joe Jonas – Demi Lovato

Οι σταρ του Disney Channel, Joe και Demi, άρχισαν να βγαίνουν το 2010, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Camp Rock, αλλά χώρισαν τρεις μήνες αργότερα όταν αποφάσισαν να μείνουν φίλοι.

Lili Reinhart – Cole Sprouse

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ολοφάνερη χημεία του Cole και της Lili στο Riverdale. Το ζευγάρι είχε μια on-and-off again σχέση, πριν τελικά χωρίσουν τον Μάιο του 2020.

Vanessa Hudgens – Zac Efron

Δεν γίνεται να υπάρχει λίστα με τηλεοπτικά ζευγάρια που τα έφτιαξαν στην πραγματικότητα χωρίς να αναφέρουμε αυτούς τους δύο. Η Hudgens και ο Efron γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του High School Musical και άρχισαν να βγαίνουν το 2006. Δυστυχώς, χώρισαν το 2010 και δεν μιλούν πλέον.

Robert Pattinson – Kristen Stewart

Ο Pattinson και η Stewart, πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών Λυκόφως, έληξαν το 2013 τη σχέση τους, μετά από 3,5 χρόνια ρομαντικού ειδυλλίου.

Taylor Lautner – Taylor Swift

Ο Lautner και η Swift τα έφτιαξαν μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2010. Το τραγούδι «Back to December» γράφτηκε για τη σχέση τους.

Natalia Dyer – Charlie Heaton

Ο Jonathan Byers και η Nancy eeler είναι το αγαπημένο ζευγάρι όλων στο Stranger Things. Για δύο σεζόν της σειράς, οι δύο ηθοποιοί ξέφυγαν από τέρατα – και από τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον -, αλλά μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Οι δυο τους εμφανίστηκαν ως ζευγάρι για πρώτη φορά δημοσίως στα τέλη του 2017.

Chase Stokes – Madelyn Cline

Αφού έπαιξαν το τηλεοπτικό ζευγάρι στην σειρά Outer Banks του Netflix, ο Chase Stokes και η Madelyn Cline τα έφτιαξαν στην πραγματικότητα. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2020.

Zendaya – Jacob Elordi

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη σειρά Euphoria του HBO και φέρεται να ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι φήμες για ειδύλλιο φούντωσαν όταν εντοπίστηκαν να φιλιούνται στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2020. Χώρισαν, όμως, λίγους μήνες αργότερα. Ο Jacob Elordi έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με την Kaia Gerber.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: