Λουτσιάνο: «Δεν τέθηκε θέμα λύσης συμβολαίου. Βαριά η φανέλα και έχουμε υποχρέωση»

Ο Λουτσιάνο Νέβες έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Διέψευσε ο Λουτσιάνο Νέβες πως τέθηκε ζήτημα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος φορ μιλώντας στη Nova ξεκαθάρισε πως παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν θα πρέπει όλοι να σκέφτονται το βάρος της φανέλας και την ιστορία του συλλόγου όταν πατούν χορτάρι. Παράλληλα δήλωσε έτοιμος να παίξει ακόμη και βασικός την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, ο Λουτσιάνο μίλησε για: 

-την αποχή των παικτών από κάποιες προπονήσεις: «Μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους αρχηγούς μας και πήραμε αυτή την απόφαση. Θεωρώ πως στο αγωνιστικό κομμάτι δεν μας επηρέασε, γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ελήφθη μια απόφαση, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας και ό,τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου δεν μας απασχολεί. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κερδίζουμε και να προσπαθούμε για τη φανέλα που φοράμε».

-το αν θέλει να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Οι σκέψεις μας είναι πώς θα παίξουμε καλύτερα και θα επιτελέσουμε το καθήκον μας. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη όταν είμαστε στο γήπεδο. Έχουμε τους ατζέντηδες που καλούνται να συζητήσουν αυτά τα θέματα. Φοράμε μια βαριά φανέλα, είμαστε σε μια ιστορική ομάδα που μπορεί να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

-το αν υπήρχε συμφωνία για τα οφειλόμενα με τη διοίκηση ή αν του έχει προταθεί λύση συμβολαίου: «Εγώ δεν μιλάω απευθείας με κανέναν. Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι εκπρόσωποί μου και μιλάνε με τη διοίκηση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά ουδείς έχει μιλήσει για λύση συμβολαίου. Εγώ δεν μίλησα με τη διοίκηση. Οι συμπαίκτες μου στη διάρκεια της αποχής με ρώτησαν και είπα πως παρότι είχε μείνει πιο πίσω στις πληρωμές θα έπρεπε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Το οικονομικό θέμα δεν είναι μόνο δικό μου, είναι όλης της ομάδας. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, όλοι έχουμε οικογένειες και εύχομαι να δοθεί μια λύση το συντομότερο».

-το πώς βίωσε το διάστημα της αποχής του: «Ήταν ένα δύσκολο εξάμηνο, αλλά επειδή το είχα ξαναπεράσει είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Χάρη στη συμπαράσταση όλων μέσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την οικογένειά μου, βοηθήθηκα στο να νιώσει πολύ καλύτερα».

-το αν είναι έτοιμος να παίξει με τον Ατρόμητο: «Είμαι έτοιμος για όλα, την απόφαση όμως την έχει ο προπονητής. Αισθάνομαι καλά, έπαιξα σε ένα φιλικό, ένιωσα καλά και αρχίζοντας έναν αγώνα θα δούμε αν είμαι σε θέση να παίξω 90 λεπτά ή λιγότερα. Το σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν».

-τον Ατρόμητο: «Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό δίνουν και τη ζωή τους για να κερδίσουν και ο Ατρόμητος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: