Λουτράκι: Διαρρήκτης ετών 70 προσπάθησε να εισβάλει σε μαγαζί!

Τα χρόνια βάρυναν στην πλάτη ενός ηλικιωμένου που αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα κατάστημα στο Λουτράκι με σκοπό να κλέψει ό,τι μπορούσε, ωστόσο οι… ικανότητές του τον είχαν εγκαταλείψει και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά συνελήφθη κιόλας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής!

Ακόμη και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που τσάκωσαν τον επίδοξο διαρρήκτη πριν ολοκληρώσει την εισβολή στο μαγαζί, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν στην ταυτότητά του την ηλικία του. Ο 70χρονος Έλληνας συνελήφθη και στην κατοχή του τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε, τα οποία κατασχέθηκαν. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι είχε φτάσει στο σημείο της διάρρηξης με το όχημά του, χωρίς όμως να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Εξιχνίασαν τρεις κλοπές από διαφορετικούς δράστες

Δυο διαρρήξεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή σε ένα κατάστημα στην Καλαμάτα και στις 17 Σεπτεμβρίου σε ένα όχημα σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε άλλη μια κλοπή που έγινε την Δευτέρα σε ένα κατάστημα στην Καλαμάτα, για την οποία κατηγορείται ένας 44χρονος Έλληνας. Και οι δυο δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά οι δράστες δεν συνελήφθησαν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: