Λουτράκι: Διαρρήκτες-«ακροβάτες» έφυγαν με πλούσια λεία από σπίτι

Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και άρπαξαν πάνω από 2.000 ευρώ μετρητά

Αψήφησαν τον κίνδυνο και έφτασαν στον στόχο τους πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι οι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες που έβαλαν στο μάτι ένα διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στην περιοχή Γκράβα στο Λουτράκι και έδρασαν την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν στις δουλειές τους.

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας από ένα διπλανό σπίτι στο οποίο τρύπωσαν ανενόχλητοι καθώς είναι ακατοίκητο, πήδηξαν από το ένα μπαλκόνι στο άλλο και έφτασαν σε αυτό του διαμερίσματος που είχαν στοχοποιήσει. Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και έκαναν άνω-κάτω ντουλάπες και συρτάρια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή.

Τελικά, ανακάλυψαν μετρητά ύψους 2.100 ευρώ που φύλαγαν οι ιδιοκτήτες και τα χρυσαφικά της οικογένειας, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος, παρ’ όλο που η διάρρηξη έγινε μεταξύ 9.30΄ και 11 τη νύχτα του Σαββάτου, που ακόμη κυκλοφορούσε πολύς κόσμος! Οι ένοικοι βρήκαν το σπίτι τους σαν βομβαρδισμένο όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: