Λουτράκι: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση στο Facebook

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Λουτράκι όπου ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook το πρωί της Τρίτης για να προβάλει τα βελτιωτικά έργα στο πάρκο Μάτση.

«Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνε Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής», σχολίασε κάτω από την ανάρτηση ένας εργαζόμενος με οκτάμηνη σύμβαση στο δήμο ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλο συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Μετά από λίγη ώρα, ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίστηκε στο πάρκο και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου θέλοντας να τον χτυπήσει.

Οι εργάτες που βρίσκονταν στο σημείο απώθησαν τον άνδρα, με τον έναν να τον ρίχνει στο έδαφος. Τότε ο άνδρας σηκώθηκε και έβγαλε ένα σπαθί από το πίσω μέρος του παντελονιού του και κινήθηκε και πάλι εναντίον του αντιδημάρχου.

«Ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω», του φώναζε ενώ απειλούσε και την οικογένειά του. Ό άνδρας απωθήθηκε εκ νέου και ο αντιδήμαρχος κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα ενώ ο αντιδήμαρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου.

Διαβάστε ακόμα: Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου – Συνελήφθη 20χρονος

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: