Λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια

Λουκέτο θα μπει στη γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Caravan, μετά από 37 χρόνια που πρωταγωνιστούσε στο είδος των ανατολίτικων γλυκών.

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει πέντε καταστήματα (Χολαργός, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιάς) από τα 6 καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα περασμένα χρόνια ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το έκτο κατάστημα στην Γλυφάδα. Παράλληλα, έχει πάψει να λειτουργεί και η ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που θυροκολλήθηκε στις εισόδους των καταστημάτων.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε μπει και στο «στίβο» των γλυκών στα οποία αντί ζάχαρης χρησιμοποιείται στέβια.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: