Λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν οι λαχνοί που κερδίζουν – Πως θα δείτε αν κερδίσατε [PDF]

Πραγματοποιήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. η 1η Δημόσια Κλήρωση με λαχνούς από τις συναλλαγές με “πλαστικό” ή “ηλεκτρονικό” χρήμα. Από 1.000 ευρώ θα εισπράξουν 1.000 φορολογούμενοι που κληρώθηκαν στην 1η δημόσια φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στην δημόσια κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19:30 της Πέμπτης συμμετείχαν με λαχνούς μόνο όσοι φορολογούμενοι πραγματοποίησαν εντός του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.

Οι λαχνοί με τους οποίους συμμετείχε κάθε φορολογούμενος αναρτήθηκαν πριν την κλήρωση μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής του συστήματος TAXISnet, η οποία είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi). Μόλις ο φορολογούμενος εισέλθει στην ιστοσελίδα με τη διεύθυνση αυτή πρέπει να “κλικάρει” πάνω στην ένδειξη “ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ” και στη συνέχεια να εισέλθει στην εφαρμογή με τη χρήση των κωδικών του TAXISnet, έπειτα θα πρέπει να “κλικάρει” πάνω στην ένδειξη “Εκτύπωση” που βρίσκεται κάτω από τη φράση “Δημόσια κλήρωση — Συναλλαγές και λαχνοί”.

Έτσι θα ανοίξει στην οθόνη του ένα νέο παράθυρο στο οποίο παρουσιάζονται τα στοιχεία για το πλήθος και τους αριθμούς των λαχνών με τους οποίους συμμετείχε στην κλήρωση καθώς επίσης και το εάν ένας από τους λαχνούς του κέρδισε. Αν δεν κέρδισε κανένας λαχνός, τότε κάτω από τα στοιχεία των λαχνών του εμφανίζεται με κόκκινο ο αριθμός μηδέν (0).  Κάθε φορολογούμενος ο οποίος κατέχει λαχνό που κέρδισε θα δει τον αριθμό του κερδίζοντος λαχνού να αναγράφεται κάτω από τα στοιχεία των λαχνών του.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν, επίσης, να πληροφορηθούν το γεγονός ότι αναδείχθηκαν νικητές και ότι δικαιούνται το ποσό των 1.000 ευρώ, μέσω προσωποποιημένου μηνύματος που τους έχει σταλεί στον λογαριασμό τους στο σύστημα του TAXISnet. Το μήνυμα δεν έχει σταλεί με e-mail στον φορολογούμενο αλλά έχει αναρτηθεί ως μήνυμα στην πρώτη σελίδα της φορολογικής του μερίδας.

Από την κλήρωση προέκυψαν 1.000 λαχνοί σε καθέναν από τους οποίους αντιστοιχεί χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Κληρώθηκαν επίσης και 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο των 1.000 ευρώ μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Ο κατάλογος των τυχερών και αναπληρωματικών λαχνών:

oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: