Λος Άντζελες: Μωράκι «εισβάλλει» σε δελτίο καιρού σε… live μετάδοση

Τα πλάνα «κόπηκαν», αλλά ο συνάδελφος της μητέρας-μετεωρολόγου φρόντισε να μοιραστεί τη στιγμή στο Twitter

«Έφοδο» έκανε ένας μπόμπιρας στο δελτίο καιρού που παρουσίζε σε live μετάδοση η μητέρα του, Λέσλι Λόπεζ, στο Λος Άντζελες.

Η μετεωρολόγος Λέσλι τη στιγμή που παρουσίαζε το δελτίο πρόσφερε ένα ευχάριστο «διάλειμμα» στους τηλεθεατές, καθώς το εννέα μηνών μωράκι της που είχε μάθει μόλις να περπατάει αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το μέρος της μητέρας του.

Όπως ανέφερε η ίδια, λόγω πανδημίας, έπρεπε να μεταδίδει το δελτίο από το σπίτι χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών της, οι οποίοι βρίσκονταν στο στούντιο για να πραγματοποιήσουν τη μετάδοση.

Από το στούντιο αποφάσισαν να κόψουν εν τέλει τα πλάνα του μικρού εισβολέα, ωστόσο ο Μπράντι Χιτ, συνάδελφος της Λόπεζ, αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή της αναπάντεχης «εισβολής» με το κοινό σε βίντεο που ανήρτησε στο Τwitter.

Το κοινό του Twitter επικρότησε την ψύχραιμη στάση που επέδειξε η μητέρα του μικρού μπροστά στο συμβάν με την Λόπεζ να τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη και να προσθέτει ότι πραγματικά απολαμβάνει να βλέπει τους ανθρώπους να χαίρονται με τις μικρές και αληθινές στιγμές της ζωής.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: