London Fashion Week: Το show της Burberry και η "νέα" προσέγγιση του Riccardo Tisci

O καλλιτεχνικός διευθυντής του αγγλικού οίκου αντιλαμβάνεται την τεράστια κληρονομιά του και την υπολογίζει σαφώς. Παρ” όλα αυτά, δε σταματάει να «βλέπει» μπροστά θέλοντας να εξελίσσει το brand, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα και αισθητική. Στη δεύτερη συλλογή του για τον οίκο Burberry οραματίστηκε πώς η νεολαία θα μπορούσε να φοράει τα ρούχα ενός τόσο «κλασικού» brand.

O Riccardo Tisci δημιούργησε μια συλλογή για τους νέους, τιμώντας πάντα την κληρονομιά του οίκου Burberry. Η συλλογή Fall/Winter ’19 είναι έτοιμη να «βγει» στους δρόμους και να την φορέσουν όλες κι όλοι οι fashionistas αυτού του κόσμου. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι πιστοί του οίκου δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο με ρούχα που διατηρούν τη διαχρονικότητα και ταυτότητα της Burberry.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Tisci αυτή τη φορά;

#1. Παρουσίασε τη συλλογή στην Tate Modern

Ο Tisci αποφάσισε να παρουσιάσει τη συλλογή του, σε έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους/μουσεία του Λονδίνου, με ένα γκρουπ νέων performers να σκαρφαλώνουν το industrial σκηνικό που είχε στηθεί πίσω από το runway, δίνοντας αυτό το “wow factor” που όλοι περιμένουμε από τα shows του.

#2. Eπένδυσε στη street αισθητική

Ο Riccardo Tisci είναι γνωστός φαν της athleisure, urban, streetwear αισθητικής (έχει συνεργαστεί με την Nike εξάλλου), οπότε δε θα μπορούσε να λείπει και απ” αυτή την συλλογή. Η νέα γενιά θα μείνει πολύ ικανοποιημένη από τη συλλογή του, μιας και «υλικό» για τη streetwear μόδα υπάρχει μπόλικο. Ετοιμάσου να δεις πολλά από τα κομμάτια της συλλογής σε επερχόμενα street style θέματα.

 

Τα structured, καλοραμμένα ρούχα του Tisci συναντούν την κομψότητα και τον μινιμαλισμό του οίκου, κάνοντας τη συλλογή κατάλληλη για γυναίκες όλων των ηλικιακών γκρουπ.

 

 

#3. Τίμησε τις γυναίκες

Η ωδή στο γυναικείο φύλο παρουσιάζεται με κάθε δυνατό τρόπο στις συλλογές του Tisci. Αποτίει φόρο τιμής στις ταλαντούχες γυναίκες του χώρου και προσκαλεί στην πασαρέλα του γυναίκες όπως η Natalia Vodianova και η Gigi Hadid. Μοντέλα, από τα πιο θρυλικά μέχρι και τα πιο "hot" ονόματα του σήμερα, περπάτησαν στο runway αφήνοντας τους πάντες εντυπωσιασμένους.

Επ, πού πας;

Κεντρική φωτό: instagram.com/burberry/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: