Lolita Express: Με το Boeing του παιδόφιλου Επστάιν είχαν πετάξει Τραμπ, Κλίντον, Κέβιν Σπέισι και πρίγκιπας Άντριου

Στο εσωτερικό του αεροσκάφους που ανήκε στον πάμπλουτο Τζέφρι Επστάιν βρέθηκαν μωρομάντηλα, εσωτερικοί καθρέφτες, baby lotion, υγρά μαντηλάκια και ένα κρεβάτι — Τι κατέθεσε η «Τζέιν» για την κακοποίησή της και τον ρόλο της Γκισλέιν Μάξγουελ

Με το Boeing της ακολασίας «Lolita Exprtess» του Αμερικανού παιδόφιλου ,Τζέφρι Έπστάιν, φέρεται να είχαν ταξιδέψει προσωπικότητες υψηλού κύρου , όπως ανέφερε χθες στην κατάθεσή του ο πρώην πιλότος του ιδιωτικού τζετ του, στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης της πρώην ερωμένης και συνεργάτιδας του χρηματιστή , Γκισλέιν Μάξγουελ.

Ο πρώην πιλότος του Έπστάιν, Λάρι Βισόσκι, υποστήριξε ότι με το «Lolita Express» είχαν ταξιδέψει δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ που στο παρελθόν βρέθηκαν στο στόχαστρο των Μέσων Ενημέρωσης για τις ερωτικές αταξίες τους.

Πρόκειται για τους Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ όπως επίσης και για τον πρίγκιπα Άντριου, στενό φίλο του Τζέφρι Έπστάιν. Εκτος από αυτούς με το «Lolita Express» είχαν ταξιδέψει και ο γερουσιαστής του Μέιν, Τζορτζ Μίτσελ, ο γερουσιαστής του Οχάιο, Τζον Γκλεν και ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον έχει παραδεχτεί ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ταξιδέψει με το τζετ του Έπσταϊν τέσσερις φορές, τόνισε ωστόσο ότι είχε «πλήρη μεσάνυχτα» για τα «τρομερά εγκλήματα» του Έπστάιν.

«Το 2002 και το 2003, ο πρόεδρος Κλίντον πραγματοποίησε συνολικά τέσσερα ταξίδια με το αεροπλάνο του Τζέφρι Έπστάιν: ένα στην Ευρώπη, ένα στην Ασία και δύο στην Αφρική, που περιελάμβαναν στάσεις σε σχέση με το έργο του Ιδρύματος Κλίντον», είχε υποστηρίξει το 2019 ο εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον, Ανγκελ Ουρένα.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Βισόσκι είπε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τη Μάξγουελ ή τον Έπσταϊν να κρατιούνται χέρι-χέρι ή να φιλιούνται και κατέθεσε ότι η Μάξγουελ «διαχειριζόταν τα πολλά σπίτια του Έπσταϊν», ενώ στα καθήκοντά της ήταν και η πρόσληψη προσωπικού και η διακόσμηση των κατοικιών του.

Δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του κατηγορούμενου για σeξουαλικά εγκλήματα δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Επστάιν άρχισε προχθές στη Νέα Υόρκη η δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η Βρετανίδα κόρη του εκλιπόντα βαρόνου των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ κατηγορείται ότι «αλίευε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τον Αμερικανό χρηματιστή και το περιβάλλον του.

Στο Boeing της ακολασίας, ο Αμερικανός χρηματιστής- παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταιν φέρεται να μετέφερε νεαρές «σκλάβες του σeξ»- και ανήλικα κορίτσια-προσφέροντας ικανοποίηση στους φίλους του.


Το εσωτερικό του «Lolita Express» για τις αρρωστημένες ορέξεις του Επστάιν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», στο εσωτερικό του αεροσκάφους που ανήκε στον πάμπλουτο Αμερικανό, ο οποίος έγινε αυτόχειρας ενώ βρισκόταν στην φυλακή, βρέθηκαν τα εξής: μωρομάντηλα, τοίχοι με καθρέφτες, baby lotion ροζ χρώματος, αντικείμενα που προδίδουν τις αρρωστημένες ορέξεις του Έπσταιν.
«Τοίχοι με καθρέφτες, παιδικές λοσιόν, υγρά μαντηλάκια και ένα κρεβάτι εφοδιασμένο με επιπλέον σεντόνια: «Το εσωτερικό του Lolita Express», όπως το είδαν οι συντάκτες της Daily Mail, αναφέρει το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η χθεσινή κατάθεση του θύματος Τζέιν» που δήλωσε ότι ότι ο Έπσταϊν την προέτρεψε να του τσιμπήσει τις θηλές» ενώ η Γκισλέιν παρακολουθούσε το ανάρμοστο θέαμα.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τζέιν είπε ενώπιον της Εισαγγελέα Αλισον Μόε ότι το περιστατικό συνέβη όταν η ίδια ήταν 14 ετών.
Στη συνέχεια, όπως είπε, «μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί και συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό». «Ο Τζέφρι συνέχισε να αυνανίζεται ξανά. Η Γκισλέιν τριβόταν πάνω του, τον φιλούσε», τόνισε η Τζέιν.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ της έδινε συμβουλές και για τις σχέσεις με τους άνδρες. Μία φορά μάλιστα της είχε πει: «Εάν τους γαμ….ς» μία φορά, θα θέλουν να τους ξαναγ. ..ς, επειδή είναι παππούδες»…

Ενώ αφηγείτο τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές της , η Γκισλέιν Μάξγουελ την κοίταζε με απάθεια, ακόμη κι όταν η Τζέιν την έδειξε στο δικαστήριο για να την αναγνωρίσει.

Η σeξουαλική της κακοποίηση έγινε το 1994 σε ένα σπίτι δίπλα στην πισίνα.

Αρχικά, όπως είπε στους δικαστές, ο Έπστάιν την ρώτησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για το τι ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Στη συνέχεια της είπε ότι έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στο να είναι τραγουδίστρια όπερας, ηθοποιός ή μοντέλο.

Τότε της είπε: «Τους ξέρω όλους, ξέρω ατζέντηδες, φωτογράφους, μπορώ να κάνω πράγματα να συμβούν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμη για αυτό.
«Η συζήτηση τελείωσε απότομα, ήμασταν στο γραφείο του, και είπε ακολούθησέ με».
Βγήκαν έξω από ο σπίτι της πισίνας και ο Έπστάιν κάθισε σε έναν καναπέ στη δεξιά πλευρά.

«Κατέβασε το παντελόνι του, με τράβηξε πάνω του και αυνανίστηκε επάνω μου. Μετά απλώς σηκώθηκε και μπήκε στο μπάνιο… συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».
«Είχα παγώσει από το φόβο μου. Δεν είχα ξαναδεί ανδρικό μόριο, πόσο μάλλον κάτι τέτοιο. Ήμουν τρομοκρατημένη κι ένιωθα άσχημα. Ένιωσα ντροπή».
Λίγη ώρα μετά είχε την πρώτη της σeξουαλική επαφή με τον Μάξγουελ.
Η 59χρονη Γκισλέιν απλά παρακολουθούσε…

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: