«Λόγω τιμής» – Ντίνος Καρύδης: «Όλα αρχίζουν ξανά…» (photos)

Ενθουσιασμένος είναι ο Ντίνος Καρύδης με τη συμμετοχή του στο «Λόγω Τιμής». Ο ηθοποιός, που είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, έγραψε σήμερα στο Instagram για την επιστροφή του στη δημοφιλή σειρά, η οποία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης:
«Τα πάντα έγιναν όπως πρέπει, δόξα σοι ο Θεός! Έσυρα φωνή θριαμβευτικιά εσωτερικά. – Τετέλεσται ότι κακό πέρασα. Κι ήταν σαν να” λεγα βλέποντας την κάμερα το μόνιτορ του Λάμπη, την αγαπημένη Μιρέλλα, τους αγαπημένους συνάδελφους: *ΟΛΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ * Ο Άλκης μου ψιθύρισε: Ήσουν πολύ καλός! 
Τον πίστεψα και ξέρετε γιατί; Είχα διάλογο με μια απόλυτα αληθινή ηθοποιό στο γύρισμα την Αγγελική Δημητρακοπούλου. Πώς ήταν δυνατόν να ανταποκριθώ στην καθαρή αλήθεια με σχετική τοιαύτη. Βουτήξαμε στα βαθιά νερά της Μιρέλλας και φθάσαμε στην απέναντι όχθη χωρίς να έχουμε βραχεί. Γι” αυτό σας λέω: ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΑ.»

Χθες ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με έναν πολύ μικρό ρόλο, ελάχιστο θα έλεγα, σ” αυτή την σπουδαία σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου το *ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ*. Το ήθελα πάρα πολύ γιατί μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει τόση χαρά. Η άλλη χαρά στις 23 του Οκτώβρη στο θέατρο *ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ* στο ντεμπούτο της μεγάλης μου αγάπης. Στην πρώτη σειρα θα χειροκροτώ με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά!!!! Αλλά ξέφυγα απ” το θέμα (που με ανάστησε αυτή η πρόταση), καθώς ύστερα από 20 χρόνια συναντιέμαι ξανά με τους νεαρούς τότε ηθοποιούς, την αφρόκρεμα σήμερα της υποκριτικής τέχνης και τον εξαίρετο σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη από την αγαπημένη μου Πάτρα….»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα πάντα έγιναν όπως πρέπει,δόξα σόι ο Θεός! Έσυρα φωνή θριαμβευτικιά εσωτερικά. – Τετέλεσται ότι κακό περασα. Κι ήταν σαν να'λεγα βλέποντας την κάμερα το μόνιτορ του Λάμπη ,την αγαπημένη Μιρέλλα,τους αγαπημένους συνάδελφους:*ΟΛΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ* Ο Άλκης μου ψιθύρισε: Ήσουν πολύ καλός!Τον πίστεψα και ξέρετε γιατί;Είχα διάλογο με μια απόλυτα αληθινή ηθοποιό στο γύρισμα την Αγγελική Δημητρακοπούλου.Πως ήταν δυνατόν να ανταποκριθώ στην καθαρή αλήθεια με σχετική τοιαύτη.Βουτηξαμε στα βαθιά νερά της Μιρέλλας και φθάσαμε στην απέναντι όχθη χωρίς να έχουμε βραχεί.Γι" αυτό σας λέω:ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έτσι γίνεται πάντα ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: